Η Kim Kardashian αποθεώνεται στην νέα της φωτογράφιση (ΦΩΤΟ)

23:45 4/3/2018 - Πηγή: seleo

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε για τη Vogue Ινδίας και σίγουρα δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει! Είναι από τις ελάχιστες φορές που η αγαπημένη σου celebrity δεν ποζάρει γυμνή αλλά σίγουρα διατηρεί το σεξαπίλ της. Οι συντάκτες του περιοδικού αναρωτιούνται στο εξώφυλλο «Γιατί 160 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμμονή μαζί της;» και μέσα από τις σελίδες του βλέπουμε την ίδια να μιλά για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της αμερικάνικης showbiz.

Η

Kim εκμηστηρεύτηκε ότι ποτέ δεν φανταζόταν την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα και θεωρούσε πως το επαγγελματικό της μέλλον θα είναι να έχει απλώς ένα μαγαζί με ρούχα. Παραδέχθηκε ακόμα πως κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του «Keeping Up with the Kardashians» τίποτα δεν προμήνυε την απίστευτη επιτυχία τους και την εξέλιξη σε μια εμπορική αυτοκρατορία.

«Πάντα πίστευα πως το επαγγελματικό μου μέλλον είναι να έχω απλώς ένα μαγαζί με ρούχα. Δεν φαντάστηκα ποτέ πως το show θα έπαιρνε την έγκριση για να συνεχιστεί μετά την πρώτη ή τη δεύτερη σεζόν. Και μετά, διάφορα άρχισαν να συμβαίνουν και όλα πήραν το δρόμο τους. Εγώ και η μητέρα μου βλέπαμε την επιτυχία που ξαφνικά είχαμε και ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες», είπε η Kim Kardashian.

«Δεν ξέραμε καν τι ξεκινούσαμε, αλλά ήμασταν μια ομάδα. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη. Στην αρχή, δεν είχαμε κριτήριο στις επαγγελματικές συμφωνίες, απλώς λέγαμε “ναι” σε όλα. Αλλά αυτό μας βοήθησε να ανελιχθούμε και να φτάσουμε στο σημείο να έχω σήμερα τη δική μου εταιρία καλλυντικών, την οποία χρηματοδοτώ μόνη μου», πρόσθεσε.


Η Kim πόζαρε αρκετά συντηρητικά για τα δεδομένα της και με ρούχα που… φέρνουν στην κουλτούρα της χώρας.

tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα