Εργασίες σε περιφερειακό και επαρχιακούς δρόμους της Θεσσαλονίκης

06:16 4/4/2019 - Πηγή: seleo
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ λόγω εργασιών συντήρησης σε αρκετούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου στα ερείσματα εκατέρωθεν της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες
θα εκτελεστούν σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού εντός των γεωγραφικών ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην κοπή χόρτων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού. Οι εργασίες θα δημιουργήσουν στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα της οδού. Οι εργασίες συντήρησης θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορίων Νομού). Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης τμημάτων του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως τις 5 Απριλίου 2019, από τις 7.00 έως τις 19.00.Τέλος, εργασίες έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου, πραγματοποιούνται, στην Περιφερειακή. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της περιφερειακής οδού (από τον κόμβο Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο Τριανδρίας), με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα