Επιστρέφει στη φυλακή ο Άρης Φλώρος της Energa

08:52 1/9/2018 - Πηγή: seleo
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση αποφυλάκισης του καταδικασμένου για το σκάνδαλο της Energa - Hellas Power - Ο Άρης Φλώρος επιστρέφει στην φυλακή, μετά την σχετική απόφαση των δικαστικών Αρχών -…


Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018 και όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr,

μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.
Ξανά στην φυλακή ο Άρης Φλώρος
Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος EnergaHellas Power, Άρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία άνω του 67%) μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου θα επιστρέψει στις φυλακές.
click4more

«Βόμβα» για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου! «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου» λέει...
Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας με διαδικασίες-εξπρές συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018.
Μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα, έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ.Σοφουλάκης.

Με το διατακτικό του βουλεύματος, ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του.
Αμέσως ο κ. Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.
Του είπαν ότι πάει για εξακρίβωση στοιχείων

Νωρίτερα, ο Άρης Φλώρος προσήχθη από τη Βούλα όπου βρισκόταν στη ΓΑΔΑ ως «ύποπτος φυγής».
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στον ίδιο για την προσαγωγή του ήταν πως πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων , καθώς – τυπικά- δεν είχε, μέχρι εκείνη την ώρα, ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Χαλκίδας, με το οποίο διατάχθηκε η αποφυλάκισή του στα μέσα Αυγούστου.www.newsit.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα