Έπεσε ελικοπτέρο στον Πόρο- Δυο νεκροί

18:02 20/8/2019 - Πηγή: seleo
Τραγικό τέλος έχει, όπως φαίνεται, η υπόθεση με τη συντριβή του ελικοπτέρου στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί οι σοροί των δύο ρώσων ανδρών, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται η ανάσυρση του έλληνα χειριστή. Οι τρεις επιβαίνοντες βρέθηκαν μέσα στην καμπίνα του ελικοπτέρου.

Στο σημείο εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του. Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε

υποβάλει σχέδιο πτήσης από το «Ελ. Βενιζέλος» προς Γαλατά, ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε από την προσέγγιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες –με τον δήμαρχο Γαλατά να δηλώνει στο One Channel νωρίτερα πως οι επιβαίνοντες είναι νεκροί– με τη συμμετοχή και ενός super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Στο σημείο σπεύδουν έξι πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Οι επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν δύο Ρώσοι, καθώς και ένας Ελληνας, ο οποίος ήταν ο χειριστής του ελικοπτέρου. Οι ρώσοι επιβαίνοντες βρίσκονταν αρχικά σε κότερο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το ελικοδρόμιο του Γαλατά με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».


πηγη in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα