Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών θα παντρευτεί με χορεύτρια

00:15 24/2/2018 - Πηγή: seleo

Απογοητευμένη από τους άνδρες και έτοιμη να μοιραστεί την ζωή της με μια γυναίκα δηλώνει η καυτή πρωταγωνίστρια ταινιών της Sirina Productions

Μαρία Αλεξάνδρου, που παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα της σύντροφο, την χορεύτρια Χρύσα, με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

Τα δύο νεαρά κορίτσια ζουν εδώ και λίγο διάστημα μαζί, σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, και σκέφτονται όχι μόνο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά η να κάνουν μια γαμήλια (κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό) που θα συζητηθεί.

«Ο,τι δεν κατάφεραν να μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις που έκανα με άνδρες, μου τα έδωσε όλα η Χρύσα» λέει στην «Espresso» η σέξι Μαρία, η οποία κάνει καινούργια - και ανατρεπτική - αρχή στην προσωπική ζωή της.

«Εκείνοι με έβλεπαν περισσότερο ως κορμί, και όχι ως έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να ερωτευτεί και να ζήσει δίπλα σε έναν σύντροφο που θα τον προσέχει και θα τον αγαπά. Τώρα με τη Χρύσα όλα είναι διαφορετικά» δηλώνει η αισθησιακή Αλεξάνδρου (που πολλοί θεωρούν διάδοχο της Τζούλιας Αλεξανδράτου που νοικοκυρεύτηκε και ξενιτεύτηκε).

Δεν θα είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η μελαχρινή σεξοβόμβα (που δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Sirina) σοκάρει. Τον περασμένο Ιούνιο η Μαρία φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στην πλατεία Συντάγματος, μετά την υπόσχεση που είχε δώσει», πως στην περίπτωση που η εθνική μας ομάδα κατάφερνε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, εκείνη θα... έβγαινε από τα ρούχα της.

Μιλώντας για τη νέα σχέση της η Μαρία (που την περίοδο αυτή κάνει ταξίδια στην Ιταλία συζητώντας με εκπροσώπους οίκων μόδας, προκειμένου να κάνει καριέρα ως μοντέλο) δηλώνει κατενθουσιασμένη.

«Με αγαπά και την αγαπώ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό σε κάποιους, είναι η αλήθεια. Αν και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, το τελευταίο διάστημα ήρθαμε πιο κοντά, μέχρι που πήραμε την απόφαση να εκφράσουμε η μια τον έρωτά της στην άλλη».

Πως γνωρίστηκαν τα δύο κορίτσια; «Ηταν την περίοδο που μόλις είχαμε βγει και δύο από σχέσεις με τα πρώην αγόρια μας, τα οποία μας απογοήτευσαν. Με τον τελευταίο μου σύντροφο ήμασταν η νύχτα με τη μέρα, εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, ήταν πολύ καταπιεστικός. Ετσι μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, ανακαλύψαμε ότι έχουμε κοινά "θέλω" και αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα. Το συναίσθημα αυτό άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει μορφή και να γίνεται ένα πάθος, που έπρεπε με κάθε τρόπο να εκφραστεί.

Τελικά δεν πέσαμε καθόλου έξω, αφού ζούμε υπέροχες στιγμές. Μάλιστα σκεφτόμαστε σοβαρά όλο αυτό να το επισημοποιήσουμε κιόλας, είτε υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης είτε πραγματοποιώντας έναν γάμο ακόμα και στο εξωτερικό».

Η 21χρονη σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου είναι χορεύτρια και το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Χρύσα Χρυσάκι.

«Δεν με απασχολεί καθόλου το τι θα πουν οι γύρω μας. Με ενδιαφέρει να είμαστε μαζί και να περνάμε καλά» δηλώνει στην «Espresso» η αγαπημένη της «εκρηκτικής» Μαρίας, που μέρα με τη μέρα ανακαλύπτει πως έχει ακόμα περισσότερα κοινά με τη σύντροφό της. «Θέλουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μάλιστα πολλοί λένε, όταν μας βλέπουν μαζί, πως μοιάζουμε και εμφανισιακά. Αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Άλλωστε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μας θέλουν και τις δυο να είμαστε σε άψογη φόρμα. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, έχουμε πολλά χόμπι. Ο τρόπος ζωής μας είναι κοινός, έχουμε βρει η μια την τέλεια σύντροφο δίπλα στην άλλη. Εχουμε και τον σκύλο μας, τον Αλεξάνδρο, που μας αγαπά πολύ» καταλήγει η Χρύσα, η οποία ονειρεύεται μια κοινή ζωή με την σέξι Μαρία.

Πηγή: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα