Έκτακτη επιχορήγηση επιχειρήσεων: Στις 16 Μαρτίου ανοίγουν οι αιτήσεις για τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση

14:15 12/3/2022 - Πηγή: seleo

Την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό με μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο μήνυμά του πως: «Ενισχύονται με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την Covid- 19. #Mε_σχέδιο στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται από επάλληλες κρίσεις» αναφέροντας στο μήνυμά του, τον υπουργός

Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Γιάννη Τσακίρη.

Όπως έχει ενημερώσει η κ. Τσακίρης η έκτακτη επιχορήγηση είναι ως 400.000 ευρώ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού. η υποβολή αιτήσεων αρχίζει στις 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου.

Το άρθρο Έκτακτη επιχορήγηση επιχειρήσεων: Στις 16 Μαρτίου ανοίγουν οι αιτήσεις για τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα