Είσαι σίγουρος πως για να κάνεις σήμερα ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι πραγματικά ασφαλιστή;

11:00 9/4/2019 - Πηγή: seleo
Είσαι είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως για να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι ακόμα κάποιον ασφαλιστή; Εάν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως για να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι ακόμα

κάποιον ασφαλιστή, τότε μάλλον δεν έχει ακούσει για τις direct ασφάλειες αυτοκινήτου.

Για να αγοράσεις σήμερα μία ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι μόλις λίγα λεπτά και πρόσβαση στο Internet, κάτι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο από την εύρεση ενός καλού και αξιόπιστου ασφαλιστή.

Για δες μερικά πλεονεκτήματα των direct ασφαλειών αυτοκινήτου

έναντι των ασφαλιστών:

Ταχύτητα

Οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου είναι άμεσες, γιατί έχεις άμεση επαφή με την ίδια την εταιρεία ή με πλατφόρμες που στέλνουν απευθείας τα στοιχεία σου στην ασφαλιστική για να ελαχιστοποιούν τους χρόνους σύναψης των συμβολαίων. Έτσι πλέον, μπορείς να έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου μόλις μέσα σε μερικές ώρες, κάτι που ο ασφαλιστής χρειαζόταν ακόμα και μέρες.

Έλεγχος της διαδικασίας

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε βήμα, καθώς εσύ επιλέγεις το πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου, συμπληρώνεις ηλεκτρονικά τη φόρμα στοιχείων του οχήματος σου και βλέπεις την πρόοδο της ασφάλειας σου στο email σου. Έτσι είσαι σίγουρος πως δεν θα γίνει απολύτως κανένα λάθος γιατί εσύ κάνεις κάθε κίνηση, αλλά και θα ξέρεις ακριβώς πως και πόσο σε καλύπτει η νέα σου ασφάλεια αυτοκινήτου.

Οικονομικότερα συμβόλαια

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος μεσάζοντας, δεν υπάρχει και λόγος να πληρώσεις προμήθεια για τις υπηρεσίες του. Έτσι πλέον, έχεις οικονομικότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά και συμβόλαιο που πραγματικά σε συμφέρει.

Κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών

Η ασφάλεια αυτοκινήτου σου πρέπει να αντανακλά και να απαντά στις πραγματικές σου ανάγκες. Οι ασφαλιστές καθώς έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους από κάποιες εταιρείες, ενδέχεται να σου προτείνουν ασύμφορα συμβόλαια, με πλήθος καλύψεις που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Την δυνατότητα να το ξανασκεφτείς

Είναι αρκετά διαφορετικό να έχεις την άνεση χρόνου να πάρεις μία απόφαση από τον χώρο σου και διαφορετικό από το γραφείο ενός επαγγελματία. Οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς αρκετά πριν προχωρήσεις στην αγορά τους. Έτσι έχεις όλο το χρόνο να κάνεις την έρευνα που σε ενδιαφέρει, να συλλέξεις πληροφορίες για αντίστοιχα πακέτα άλλων εταιρειών και να κάνεις την αγορά όταν νιώσεις πραγματικά έτοιμος, χωρίς πίεση και βιασύνες. Καλωσόρισες στον κόσμο της direct ασφάλειας αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα