Έγκλημα στη Μενεμένη: O πατέρας του 41χρονου ο δράστης της δολοφονίας – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

09:14 28/10/2022 - Πηγή: seleo

Ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 69χρονος  πατέρας για τη δολοφονία του 41χρονου γιου του στη Μενεμένη.

Ο άτυχος 41χρονος βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τους γονείς τους.  Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε πολλαπλά χτυπήματα από σκεπάρνι που  εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Ο 69χρονος

πατέρας είχε βρεθεί λιπόθυμος δίπλα στον νεκρό γιο του και μεταφέρθηκε όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος  στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν  στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανθρωποκτονία σε βάρος 41χρονου άντρα που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 26-10-2022 στην περιοχή της Μενεμένης  Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 69χρονος πατέρας του, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.

Το άρθρο Έγκλημα στη Μενεμένη: O πατέρας του 41χρονου ο δράστης της δολοφονίας – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα