Εύκολες λύσεις για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

12:00 18/6/2022 - Πηγή: seleo

Είναι δύσκολο να βρείτε τι θα φορέσετε μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού στη δουλειά ή σε έναν γάμο!

Σε πολλές εταιρείες απαγορεύονται οι βερμούδες για παράδειγμα, γεγονός που είναι περιοριστικό.

Και αυτό γιατί το dress code είναι πιο επίσημο, επομένως πρέπει να βρείτε λύσεις που είναι άνετες και φυσικά κομψές.

Η 3GUYS κατανοεί αυτούς τους προβληματισμούς και προτείνει ρούχα που εδώ και 35 χρόνια επιλέγονται πιστά ενώ είναι προσαρμοσμένα κάθε φορά πάντα στο σήμερα.

Ποια είναι αυτά;

Βρίσκοντας τη χρυσή τομή με chinos ανδρικά παντελόνια!

Δε θέλετε να φορέσετε

τζην αλλά ούτε κοστούμι. Μπορείτε να υιοθετήσετε κάποια μέση λύση. Ένα παντελόνι που είναι cool αλλά διατηρεί ένα επίσημο ύφος. Ένα chinos ανδρικό παντελόνι σε διάφορα χρώματα, ώστε να σας βγάζει από τη δύσκολη θέση στη δουλειά, να διατηρείτε το προσωπικό σας ύφος σε μια εκδήλωση ή ακόμα και να πιείτε ένα ποτό στο bar. Το καφέ χρώμα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες προτιμήσεις των ανδρών. Και είναι λογικό γιατί αποτελεί μια ευκολοσυνδύαστη επιλογή.

Κινηθείτε σε ακόμη πιο ανοιχτόχρωμες επιλογές που είναι άκρως καλοκαιρινές και φωτεινές, όπως το μπεζ. Το συγκεκριμένο διαθέτει ρεβέρ που προσθέτει μια πιο χαλαρή και νεανική πινελιά.

Και τα δύο chinos ανδρικά παντελόνια ξεχωρίζουν για την άψογη εφαρμογή και την άψογη βαμβακερή τους ποιότητα.

Πουκάμισα κλασικά ή με καλοκαιρινά vibes!

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς με τα παντελόνια chinos. T-shirts ή πουκάμισα και οι 2 επιλογές ολοκληρώνουν όμορφα τα σύνολό σας. Σε πουκάμισα μπορείτε να κινηθείτε σε πιο κλασικές και ασφαλείς επιλογές, όπως ένα μονόχρωμο μπλε ανοιχτό σηκώνοντας ελαφρώς τα μανίκια, όπως αυτό της 3GUYS.

Αλλά μπορείτε να επιλέξετε και πουκάμισα που έχουν αντλήσει την έμπνευσή τους από την ίδια τη φύση. Σχέδια με φύλλα, ανανάδες και σχετικά θέματα δημιουργούν μια πιο εξωτική διάθεση ενώ φτιάχνουν τη διάθεσή σας μόνο και που τα φοράτε. Στη 3GUYS θα ανακαλύψετε ποικιλία σε τέτοια μοτίβα.

Βρείτε πολλά ακόμη σχέδια σε προσιτές τιμές για να εξοπλίσετε την ντουλάπα σας με ρούχα που θα σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση κάθε μέρα!

Σας άρεσαν οι παραπάνω προτάσεις;

Βρείτε τες εδώ: Ανδρικό chinos παντελόνι Orson, Ανδρικό chinos παντελόνι Chuck, Ανδρικό πουκάμισο Chester & Ανδρικό πουκάμισο Jonny Wolf.

Το άρθρο Εύκολες λύσεις για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα