Έφαγαν μαζί και ύστερα την σκότωσε! Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

21:25 7/10/2018 - Πηγή: seleo
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για δολοφονία της 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δελτίο του ΑΝΤ1 η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Οι δύο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο. Χθες όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ-1 ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και

παρήγγειλαν φαγητό απέξω για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ήταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

Η γειτόνισσα αυτή μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό, τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί λένε όσοι τους γνώριζαν. Δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο 24χρονος θόλωσε και κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα. Ο 24χρονος ομολόγησε και συνελήφθη. Δείτε τι συνέβη εδώ: http://seleo.gr/thessalonikh/281710-thn-skotwse-kai-epestrepse-sto-spiti-toy-sthn-idia-oikodomh-h-anakoinwsh-ths-astynomias-gia-th-syllhpsh-24chronoy-gia-th-dolofonia-hlikiwmenhs-s)

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:

{youtube}v40b5wyPPw4{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα