Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει. Στη Θεσσαλονίκη…όχι στο εξωτερικό!

15:00 29/8/2018 - Πηγή: seleo
Τον τελευταίο καιρό σίγουρα θα έχεις ακούσει τον όρο Brain Drain. Είναι ο όρος που αναφέρεται στην φυγή των νέων μας στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα η…

Είμαι σίγουρος πως όλοι μας, είτε οι ίδιοι, είτε κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο αναγκαστήκαμε τα τελευταία χρόνια να σκεφτούμε την λύση του εξωτερικού. Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πολλά υποσχόμενες περιμένουν τους νέους και νέες από κάθε γωνιά του πλανήτη για να τους απορροφήσουν στα μεγάλα εταιρικά σχήματα τα οποία εδρεύουν εντός των συνόρων τους. Είναι όμως

όλα τόσο μαγικά και εύκολα στο εξωτερικό; Εκεί όλα πηγαίνουν ρολόι και μόνο η μικρή Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα. Νομίζω την απάντηση την δίνουν οι ατάκες των ανθρώπων μας που βρίσκονται εκεί, με την πιο συνηθισμένη: Ας έβρισκα μια δουλειά με τα μισά λεφτά και γυρνούσα χθες στην Ελλάδα.

Με αυτές τις σκέψεις να γυροφέρνουν το μυαλό μου αναρωτήθηκα αν πράγματι είναι αλήθεια ότι στην χώρα μας κανείς δεν ψάχνει εργαζόμενους και κανείς δεν δίνει καλούς μισθούς που δεν αρκούν απλά για να επιβιώσεις, αλλά σου προσφέρουν κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσεις τα θέλω σου.

Αυτήν την τελευταία φράση «ικανοποίησε τα θέλω σου» την έκλεψα από το διαφημιστικό που αντίκρυσα στην έρευνα μου για εργασία με καλές αποδοχές.

Σίγουρα μου κίνησε την περιέργεια! Ψάχνοντας λίγο παραπάνω λοιπόν, έμαθα ότι ο όμιλος ομορφιάς Sede, εδρεύει εδώ στην Θεσσαλονίκη μας και έχει 10ετή πορεία , η οποία αποτελεί μια εγγύηση για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον.

Αντί λοιπόν να αναζητείται την τύχη σας στο εξωτερικό, αν είστε πτυχιούχοι κομμωτές-κομμώτριες με γνώσεις στους τομείς Colorist, Barber Και Salon Expert δεν έχετε παρά να στείλετε το βιογραφικό σας. Πιθανόν θα είστε εσείς το επόμενο μεγάλο όνομα στον χώρο της κομμωτικής που θα αναδειχθεί μέσα από έναν μεγάλο όμιλο στον χώρο της ομορφιάς.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή συμπληρώστε την ειδική φόρμα πατώντας εδώ. (Link: https://sede.gr/viografika/ )

Mάθετε περισσότερα στη σελίδα του Sede Group στο facebook: https://www.facebook.com/sedegroup/

Keywords
Τυχαία Θέματα