«Χτυπούν» τον Κανάκη με νέα αντροπαρέα στον ΑΝΤ1 – Η πρόταση που συζητιέται

20:01 7/3/2018 - Πηγή: seleo

Η επιτυχία του «Ράδιο Αρβύλα» και του Αντώνη Κανάκη ως παρουσιαστή αποτελούν την τελευταία ελπίδα του ΑΝΤ1 για να μπορέσει να ανακάμψει και να ισορροπήσει όσο γίνεται τα νούμερα της τηλεθέασης, έστω και προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η απογοήτευση στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι τεράστια, με τις εκπομπές και τις σειρές να «κόβονται» η μία μετά την άλλη και τον Γιάννη Λάτσιο να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η ανάθεση ολόκληρης σχεδόν της prime time
του ANT1 στον Αντώνη Κανάκη είναι η πιο ελπιδοφόρα κίνηση του σταθμού.

Την ίδια ώρα το δίδυμο (;) Λιάγκας – Αρναούτογλου έχει μείνει για τα καλά εκτός, με τον μεν Γιώργο να ελπίζει πως κάποια στιγμή το «Late Night» θα επανέλθει στις οθόνες μας και τον δε Γρηγόρη να παίζει τελευταίο του χαρτί με νέα πρόταση στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη RealLife, ο Γρηγόρης πρότεινε στον Γιάννη Λάτσιο μια νέα εκπομπή στα χνάρια του «Ράδιο Αρβύλα» -την οποία προορίζει για την prime time- με την αντροπαρέα σε πρώτο πλάνο

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ένα project με πρωταγωνιστές τέσσερις άνδρες οι οποίοι, όμως, θα έχουν διακριτούς τηλεοπτικούς ρόλους.

Ο λόγος για τον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάββα Πούμπουρα, που θα πασχίσουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού με τον ίδιο τρόπο που κάνει η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα».

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, από τη μεριά τους, φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τον Γρηγόρη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Κι αυτό, διότι το κανάλι –αν και έχει βραδιά ελεύθερη μέσα στην εβδομάδα- φοβάται να επενδύσει ξανά σε ένα νέο, μη δοκιμασμένο project το οποίο στην περίπτωση που δεν έχει την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό, θα κληθεί κι αυτό να ρίξει αυλαία ξαφνικά.

Και όλα αυτά, γνωρίζοντας πως η αποτυχία του «Sunday Live» θα αργήσει πολύ να ξεχαστεί…

http://dailymedia.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα