Μπουτάρης σε Ορφανό: ''Εύχομαι να αναλάβεις τον δήμο Θεσσαλονίκης''

15:47 21/2/2019 - Πηγή: seleo
Εθιμοτυπική συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ορφανό πράγματοποιηθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως στην συζήτηση που είχαν ενημέρωσε τον κ.Ορφανό για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, για όσα βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού,

αλλά και για κάποια πράγματα που η διοίκηση Μπουτάρη θεωρεί πολύ σημαντικά να κρατηθούν και στην επόμενη δημαρχεία, όπως οι κοινωνικές δομές που είτε αφορούν εξαρτημένα άτομα είτε άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα, κάποιες προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το 2020 όπως το Europride. "Από εκεί και πέρα όποιος αναλάβει και εύχομαι να είναι ο κ. Ορφανός αυτός που θα αναλάβει, να το προχωρήσει και να βάλει την δική του σφραγίδα σε αυτή την δημαρχεία." ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός ανέφερε πως από εθιμοτυπική επίσκεψη εξελίχθηκε σε μια συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο Θεσσαλονίκης. "Καταλήξαμε πώς οι δυσχέριες που έχει ο νομος Κλεισθένη μπορει να λυθούν μόνο με μεγάλες συνεργασίες και αποφάσεις, με το να βάλουμε στην πλάι τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθάνε την πόλη, να αλλάξει κατευθυνση, να βελτιώσει την εικόνα της για να δοθούν απαντήσεις σε προβλήματα και σε αυτη την πορεία είμαι ιδιαίτερα θετικός" τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ανακουφισμένος και μια εξέλιξη για το ιδρύμα του μουσείου του ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης που θα έχει έδρα τις Βρυξέλλες, καθώς σήμερα υπογράφηκε το βασιλικό διάταγμα στις Βρυξέλλες που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την δημιουργία του.

Ρεπορτάζ: Ευτέρπη Μουζακίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα