«Μπλόκο» στην αποστολή του Άρη στα Μάλγαρα και αποδοκιμασίες

18:32 30/12/2018 - Πηγή: seleo
Οι ώρες στον Άρη είναι κρίσιμες μετά την χθεσινή ήττα, ο κόσμος της ομάδας είναι αγανακτισμένος και αυτό το μετάφεραν και στους παίκτες κατά την διάρκεια της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη.


Κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής του Άρη στην Θεσσαλονίκη, το πούλμαν που μετέφερε τους «κίτρινους» έκανε μία… αναγκαστική στάση στα διόδια

των Μαλγάρων, καθώς εκεί που περίμεναν οπαδοί της ομάδας, αρκετοί που είχαν κάνει το ταξίδι στην Εύβοια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη.

Οι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής και θέλησαν να μεταφέρουν προς τους παίκτες την αγανάκτηση τους μετά και την χθεσινή ήττα. Οι διάλογοί που ακολούθησαν ήταν έντονοι, υπήρχαν αποδοκιμασίες προς την μεριά των παικτών οι οποίοι άκουγαν τα παράπονα των φιλάθλων.

Όσοι βρέθηκαν εκεί ζήτησαν από τους παίκτες του Άρη να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας, να παλέψουν για να αλλάξουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν για το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Βέβαια τους είπαν πέρα από τα παράπονα, ότι θα είναι δίπλα τους στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου στο «Nick Galis Hall», για να τους στηρίξουν αλλά περιμένουν να δουν προσπάθεια και νίκες στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
www.sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα