Άρης: Αγωνία για τους τραυματισμούς Μαντσίνι και Ζερβίνιο

13:01 16/10/2022 - Πηγή: seleo

Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε κόντρα στον Ιωνικό ο Άλαν Πάρντιου, με τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Ζερβίνιο να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση, δημιουργώντας ανησυχία στους ανθρώπους του Άρη.

Ο Άρης πήρε τρίποντο αντίδρασης κόντρα στους Νικαιώτες στο «Κλ. Βικελίδης», σε μια αναμέτρηση που ο Αργεντινός εξτρέμ αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του από το πρώτο ημίχρονο, στον Μανού Γκαρθία, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Ζερβίνιο, που αντικαταστάθηκε λίγα

λεπτά μετά το γκολ του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Thessports.gr, ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέστη σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, δεδομένου πως αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν.

Ο 25χρονος άσος των Θεσσαλονικέων θα υποβληθεί σήμερα (16/10) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Αναφορικά τώρα με τον Ζερβίνιο, ο Ιβοριανός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με την περίπτωση του να εξετάζεται επίσης κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Το άρθρο Άρης: Αγωνία για τους τραυματισμούς Μαντσίνι και Ζερβίνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα