Άρχισαν τα όργανα απο νωρίς στο “Πρωϊνό” – Δεν δέχεται να είναι στο κοινωνικό “κομμάτι” η Δούκισσα

21:46 29/8/2022 - Πηγή: seleo

Ανακοινώθηκε ως γνωστόν και επίσημα η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 και τώρα θα γυριστεί το τρέϊλερ του «Πρωινού».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό θα είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού και όχι το υπόλοιπο πάνελ αν και υπάρχει και δεύτερη πρόταση

για αρχική εμφάνιση Λιάγκα, στη συνέχεια του πάνελ και το τρέϊλερ να κλείνει με τη Δούκισσα.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, πάντως δεν θέλει με τίποτα να είναι στην κοινωνική ενότητα της εκπομπής. Και αυτό ίσως σημαίνει πως δεν θα είναι καν στην πρώτη «καλημέρα» αλλά θα μπαίνει σε κάποιο διαφημιστικό διάλειμμα.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο ως εικόνα και αυτό το κατανοεί και ο Λιάγκας που την θέλει από την αρχή της εκπομπής. Όμως η παρουσιάστρια θεωρεί για την δική της τηλεοπτική περσόνα πολύ βαριά τα θέματα που σχετίζονται με γυναικοκτονίες, παιδοκτονίες και βιασμούς.

Το όλο θέμα της έναρξης θα αποφασιστεί στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ενώ στην πορεία τα πράγματα θα διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό και από τα ποσοστά τηλεθέασης.

Το άρθρο Άρχισαν τα όργανα απο νωρίς στο “Πρωϊνό” – Δεν δέχεται να είναι στο κοινωνικό “κομμάτι” η Δούκισσα εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα