Απίστευτο «κάζο» στον Ζέρβα από πολίτη! «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

09:23 11/7/2022 - Πηγή: seleo

Μια όχι και τόσο καλή βραδιά πρέπει να πέρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς σε μια βόλτα του σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης έγινε δεκτής παραπόνων μέσα από ένα απίστευτο κάζο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κ. Ζέρβας στη Νέα Παραλία, να τον σταματάει μια κάτοικος και να του ζητάει να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Ο δήμαρχος περιχαρής για την πρόταση αυτή, καθώς νιώθει ότι είναι πολύ δημοφιλής

ειδικά στις νέες γενιές, κατεβάζει τη μάσκα του χαμογελάει και μόλις γίνεται η λήψη η γυναίκα γυρνάει και του λέει την αποστομωτική ατάκα «ευχαριστώ, ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη». Μόλις το άκουσε ο Κ. Ζέρβας αυτό του κόπηκε το γέλιο και δεν ήξερε που να κρυφτεί.

Το απίστευτο κάζο στον Κ. Ζέρβα καταγράφηκε και σε βίντεο. Δείτε:

Το άρθρο Απίστευτο «κάζο» στον Ζέρβα από πολίτη! «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα