Απίστευτη πινακίδα στην πρωτεύουσα της Αλβανίας - Πως προσπαθούν να σταματήσουν τη δημόσια ούρηση (φωτό)

01:30 10/1/2018 - Πηγή: seleo

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η Αλβανία έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου προσπαθώντας να πλησιάσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Φυσικά τα Τίρανα ως πρωτεύουσα της χώρας πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια. Ωστόσο όπως φαίνεται χρειάζονται ακόμη μεγάλες προσπάθειες κυρίως όσον αφορά τη

συμπεριφορά των κατοίκων. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την παρακάτω δημόσια πινακίδα που βρίσκεται στα Τίρανα η οποία προσπαθεί να αποτρέψει τους ανθρώπους να ουρούν δημοσια. Όπως προειδοποιεί ξεκάθαρα όποιος ουρεί δημόσια θα καταγράφεται και στη συνέχεια το βίντεο θα ανεβαίνει στο ...Youtube

(!!!). Δείτε την πινακίδια που δημοσιεύεται στην ομάδα "Ποινακείδαις κε Αιπηγραφαίς" του Facebook καθώς και το σχόλιο που τη συνοδεύει παρακάτω: "

Η παραπάνω προειδοποιητική πινακίδα βρίσκεται στα Τίρανα της Αλβανίας. Η ουσία της είναι η απαγόρευση της δημόσιας ούρησης, αλλά το τραγικό είναι ο τρόπος εκφοβισμού.

Αν τολμήσεις να ουρήσεις δημόσια, θα σε καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας, και το βίντεο ξεκάθαρα θα ανέβει στο YouTube, για να γίνεις περίγελος. Μάλλον ο περίγελος εδώ είναι η ίδια η κυβέρνηση"

Keywords
Τυχαία Θέματα