Ανοιχτό το ενδεχόμενο ολικής αποχώρησης της ΕΡΤ

17:00 27/8/2019 - Πηγή: seleo
Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα μετάδοσης των αγώνων από τη Δημόσια τηλεόραση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Λαμία παραμένουν στην ΕΡΤ αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα παραμείνουν.

Ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Δημόσια τηλεόραση

να αποχωρήσει από τις μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Τόνισε ότι αν υπάρξει συμφωνία με κάποιο άλλο κανάλι τότε είναι πιθανό να αποχωρήσει εντελώς η ΕΡΤ.

«Γενικά στο ποδόσφαιρο και τις μεγαλύτερες αγορές επικρατεί μια τάση κεντρικής διαχείρισης και εμπλοκής καναλιών που έχουν συνδρομητές οι οποίοι πληρώνουν για να έχουν αυτό το προϊόν. Αν υπάρχει κεντρική διαχείριση, αν υπάρχει ενδιαφέρον των ομάδων να βρουν μια στέγη άλλη σε κάποιο άλλο ιδιωτικό κανάλι από την αγορά, με ένα κόστος ανταγωνιστικό που δεν μπορεί να προσφέρει η ΕΡΤ τότε θα μπορεί να πάει όλο το ποδόσφαιρο ενδεχομένως σε ένα άλλο κανάλι. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες εδώ είμαστε να το δούμε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν στην ΕΡΤ ήταν και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Άρης. Οι δύο ομάδες ωστόσο συμφώνησαν με τη Nova και αποχώρησαν από τη Δημόσια τηλεόραση. Ήδη το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική μεταδόθηκε από τη συνδρομητική τηλεόραση...

dailymedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα