Άνω κάτω η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Ολες οι αλλαγές

21:46 9/8/2022 - Πηγή: seleo

Αρκετές είναι οι ανακατατάξεις στο πρωινό πρόγραμμα των καναλιών, που θα εμφανιστούν στους δέκτες από τέλη Αυγούστου ως μέσα Σεπτεμβρίου. Και στις καθημερινές μα και στα Σαββατοκύριακα.

EΡΤ: παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Πιτταράς, εξ ου και το δίδυμο Κώστας Παπαχλημίντζος και Χριστίνα Βίδου μετακομίζουν το πρωί, στη ζώνη 6-10 και ο Δημήτρης Κοτταρίδης πηγαίνει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αναζητώντας παρτενέρ από το μόνιμο προσωπικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Οpen: τέλος ο Άκης Παυλοπουλος, παρελθόν από το καθημερινό η Ευλαμπία Ρέβη, νέα

ζώνη στο κανάλι. Από τις 5 το πρωί θα ξεκινούν οι νεοφερμένοι Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φωσκόλου και στις 7 θα παίρνουν τη σκυτάλη οι επίσης νεοφερμένοι, Παναγιώτης Στάθης και Δημήτρης Καμπουράκης. Παίζει και να προστεθεί και κάποια παρτενέρ πάντως. Από το Σαββατοκύριακο αποχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη και τη διαδέχεται Ευλαμπία Ρέβη με άλλες δύο… μεταγραφές: τον Βαγγέλη Δουράκη και τον Γιώργο Σιαδήμα.

ΣΚΑΪ: αποχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου και δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου θα είναι και ο Ακης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, με την εκπομπή να διαρκεί από τις 5 το πρωί ως και τις 10. Θα ακολουθεί η Φαίη Σκορδά και οι Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος θα ξεκινούν το μεσημέρι. Το… Σ/Κ παραμένει ο Γιώργος Αυτιάς στη θέση του και κατόπιν τη νέα ζώνη θα παρουσιάζουν οι Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης.

ΑΝΤ1: ο… ακούραστος Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει, η Χρύσα Φώσκολου έφυγε αλλά αφίχθη από τον ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει όσο καμία άλλη παρτενέρ του βασιλιά της ζώνης. Τα Σαββατοκύριακα η σκυτάλη πάει φέτος στη Φαίη Μαυραγάνη..

Mega: συνεχίζουν κανονικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και με την Ανθή Βούλγαρη τις καθημερινές, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τη θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε η Αννα Ζηρδέλη και Σαββατοκύριακα ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα συνεχίζουν επίσης κανονικά…

Alpha: καμία αλλαγή. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις καθημερινές, και ο Νίκος Μάνεσης τα Σαββατοκύριακα.

Το άρθρο Άνω κάτω η πρωινή ζώνη στα κανάλια! Ολες οι αλλαγές εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα