Άννα Βίσση για το «επεισόδιο» με τον Σκοπιανό στην Χαλκιδική: «Με τσάντισε! Αυτούς δεν θα τους πείραζε αν τους κλέβαμε κάτι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

12:48 17/7/2018 - Πηγή: seleo
Η Άννα Βίσση σχολίασε το δημοσίευμα του Seleo για το «επεισόδιο» με Σκοπιανό θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί που εμφανίστηκε.

Όπως έκανε γνωστό το Seleo, η Άννα Βίσση ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με Σκοπιανό θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί της Καλλιθέας Χαλκιδικής, όπου εμφανίστηκε

το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Όλα άρχισαν, όταν η τραγουδίστρια του είπε «ωραία μάτια έχεις εσύ» και αυτός απάντησε πως δεν καταλάβαινε τι λέει. Τότε η Άννα Βίσση, τον ρώτησε από που είναι και αυτός απάντησε... από την «Μακεδονία».

Η τραγουδίστρια δεν το άφησε ασχολίαστο και έδειξε την ενόχληση της, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις στο μαγαζί. «Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο» του είπε η Άννα Βίσση.

«Δεν το πολύ σκέφτηκα, είναι από αυτά που σου βγαίνουν κατευθείαν. Λες γιατί με πειράζεις ρε φίλε; Με τσάντισε!» δήλωσε σήμερα το πρωί η Άννα Βίσση, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Μιράντας Σμουλιώτη, του Μάνου Βολάνη και του Γιώργου Τσεσμετζή στο Cosmoradio 95.1.

H απόλυτη Ελληνίδα σταρ, πήρε θέση για το Σκοπιανό, λέγοντας: «Παντού υπάρχει αυτή ευαισθησία και ο καθένας έχει την άποψη του για το πως έχει χειριστεί αυτό το θέμα και για το τι έπρεπε να γίνει. Αλλά όλοι έχουμε ένα κοινό πράγμα που μας πειράζει και θα πείραζε πιστεύω τον καθένα. Αν πηγαίναμε στην χώρα τους και τους κλέβαμε κάτι που αφορά την παράδοσή τους, την ιστορία τους, την καταγωγή τους, αυτούς δεν θα τους πείραζε; Είμαι Κύπρια παιδιά, μην το ξεχνάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα