Αναβρασμός στον ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά και τα 4 άκυρα – “Μαύρος” Αύγουστος για την παρουσίαστρια

21:45 24/7/2022 - Πηγή: seleo

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση από τον σταθμό του Αμαρουσίου πως η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αποχωρήσει.

Από τότε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στη γνωστή παρουσιάστρια καθώς το τηλεοπτικό της μέλλον έχει προκαλέσει αναταραχές αλλά και εκπλήξεις για όσους έχουν μείνει πίσω.

Ο λόγος; Φυσικά για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 για τα επόμενα δυο χρόνια μετά από το συμβόλαιο που υπέγραψε. Από τότε πολλά ακούγονται για το ποια πρόκειται να πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά καθώς πολλά πρόσωπα έχουν ακουστεί αλλά τελικά το κανάλι κλείνει

προς ένα συγκεκριμένο.

Tα 4 άκυρα στην Φαίη

Παρόλο που η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποια θα είναι η τηλεοπτική της στέγη για την ερχόμενη σεζόν, εγώ ξέρω ότι έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες του youweekly.gr,η Φαίη Σκορδά τα έχει βρει σκούρα μιας και τα άκυρα που δέχεται έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, οι ετοιμασίες θα έπρεπε να πηγαίνουν με γοργούς ρυθμούς καθώς σε έναν μήνα τελειώνει το καλοκαίρι και η νεα σεζόν ξεκινά για τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μέχρι στιγμής τα 2 σίγουρα άκυρα που έχει “φάει” είναι από δυο γνωστές αστρολόγους ενώ ήρθε και το “όχι” από γνωστό σεφ με τον οποίο έχει συνεργαστεί παλιότερα καθώς ο ίδιος συζητάει με άλλη εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά και οι ιθύνοντες του σταθμού προσπαθούν να επιλέξουν δυνατά χαρτιά τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι αγαπητά πρόσωπα στο κοινό. Όσο αναφορά το πάνελ, δυο άτομα που σκεφτόντουσαν ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ιωάννα Τούνη. Η πρώτη, δεν έχει καταλήξει ακόμη καθώς συζητάει και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά έτσι όπως το κόβω θα πλεύσει προς ALPHA πλευρά.

Από την άλλη είναι και η Ιωάννα Τούνη η οποία προκαλεί πανζουρλισμό στα social media καθώς έχει τεράστια επίδραση. Γερό χαρτί αλλά αυτό κι αν είναι σίγουρο “όχι” καθώς πρώτον η Ιωάννα έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν θα άφηνε ποτέ τις επιχειρήσεις της στην Θεσσαλονίκη για την τηλεόραση. Δεύτερον, είχε προσπαθήσει στο παρελθόν όπως ολοι θυμόμαστε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά αυτό και αν δεν είχε πάει καλά. Τρίτον και κυριότερο διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο αφού όπως έχει η ίδια αναφέρει δεν έχει εύκολη κύηση.

Σύνολο 4 άκυρα για την Φαίη Σκορδά. Ο χρόνος τρέχει με αποτέλεσμα να έχει αγχωθεί ιδιαίτερα για το τελικό αποτέλεσμα μιας και αναμένεται να είναι μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά με φρέσκα πρόσωπα με ιδιαίτερες επιστροφές και σίγουρα θέλει να τα πάει καλά και να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα σε πράγματα που ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε την ευκαιρία.

Το άρθρο Αναβρασμός στον ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά και τα 4 άκυρα – “Μαύρος” Αύγουστος για την παρουσίαστρια εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα