Αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης

16:45 21/3/2022 - Πηγή: seleo

Την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League 1 ζητάει ο ΠΑΟΚ, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα προημιτελικά του UEFA Conference League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Ο

ΠΑΟΚ ρίχνεται στη «μάχη» της Ευρώπης καθώς αντιμετωπίζει στις 7 Απριλίου τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για τους «8» του Conference League. Μάλιστα, μία εβδομάδα αργότερα έχει οριστεί η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας που κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα 9, 10 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 4η αγωνιστική των playoffs με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Ο ΚΑΠ, και συγκεκριμένα το άρθρο 4α, όπως αναφέρει το sdna.gr, δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να αιτηθούν αναβολή αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:

α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση της πρόβλεψης και του δικαιώματος που του δίνει ο ΚΑΠ και πλέον απομένει η τυπική έγκριση προκειμένου να αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθεί στην Ευρώπη!

Το άρθρο Αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα