Αυτό είναι το όπλο της μαφιόζικης επίθεσης στο βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

11:33 12/5/2022 - Πηγή: seleo

Στόχος επίθεσης από ένοπλο έγινε, στις 3 τα ξημερώματα, το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης Θέμη Κιουρτζή.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο του βενζινάδικου ένα όπλο, το οποίο  είναι καλάζνικοφ. Άγνωστος «γάζωσε» με τουλάχιστον επτά  σφαίρες την τζαμαρία της επιχείρησης, που βρίσκεται στο 18ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης

– Νέας Μηχανιώνας, στον δρόμο του αεροδρομίου. Το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου.

Διαβάστε κι εδώ:Γάζωσαν το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει ότι, ”ζούμε σε μία χώρα που δεν μπορείς να εκφράσεις τα πιστεύω σου ,τον αγώνα σου για ένα υγιές επάγγελμα αυτό του πρατηριούχου ”.

Δείτε το βίντεο του Seleo.gr

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης: Συνάδερφοι σας ενημερώνουμε ότι «γάζωσαν» το πρατήριο του Προέδρου μας κυρίου Κιουρτζή Θεμιστοκλή τα μεσάνυχτα 3:30 . Από ότι δείχνει το βίντεο ένας αναβάτης με ένα καλαζνικοφ πυροβολούσε στις τζαμαρίες του πρατηρίου στη συνέχεια πέταξε το όπλο στο γρασίδι και έφυγε. Δυστυχώς έχουμε καταλάβει ότι ζούμε σε μία χώρα που δεν μπορείς να εκφράσεις τα πιστεύω σου , τον αγώνα σου για ένα υγιές επάγγελμα αυτό του πρατηριούχουΗ γνώμη σου αντικρούεται από τα «καλά παιδιά» με εκφοβισμό, με απειλές , με κίνδυνο τη ζωή σου . Ενημερώνουμε επίσης ότι δεν απειλήθηκε ανθρώπινη ζωή.

Το άρθρο Αυτό είναι το όπλο της μαφιόζικης επίθεσης στο βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα