Ryanair: Τι προβλέπει το καταστατικό σε περίπτωση εκτροπής πτήσης

20:15 6/1/2019 - Πηγή: seleo
Σύμφωνα με το online καταστατικό της εταιρείας,

όπως δημοσιεύεται στον ιστότοπό της:

9.3 ΕΚΤΡΟΠΕΣ

"Αν, για λόγους εκτός δικού μας ελέγχου, δεν είμαστε σε θέση να προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο του προορισμού σας και γίνει εκτροπή για προσγείωση σε άλλο αεροδρόμιο, τότε η αερομεταφορά, εκτός και αν το αεροσκάφος συνεχίσει προς τον αρχικό προορισμό, θα θεωρηθεί ως ολοκληρωμένη όταν το αεροσκάφος φτάσει στο άλλο αεροδρόμιο. Θα, ωστόσο, διευθετήσουμε ή υποδείξουμε εναλλακτική μεταφορά, είτε μέσω δικών μας υπηρεσιών ή μέσω άλλης μεθόδου

μεταφοράς που προσδιορίζονται από εμάς για να σας μεταφέρει στον αρχικό σας προορισμό, όπως αυτός προσδιορίζεται στην Επιβεβαίωση/δρομολόγιό σας χωρίς επιπρόσθετο κόστος".

Κοινώς, η μεταφορά με λεωφορεία, εντάσσεται στις "εναλλακτικές μεταφορές" που προτείνει η εταιρεία, καλύπτοντας η ίδια τα έξοδα.

Ο επιβάτης δεν λαμβάνει αποζημίωση από τον αερομεταφορέα: αν η ματαίωση οφειλόταν σε έκτακτες συνθήκες (καιρικές συνθήκες, απεργία εργαζομένων κλπ.) ή αν είχε προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τη ματαίωση ή αν προσφέρθηκε εναλλακτική πτήση για την ίδια διαδρομή και με παρεμφερή ώρα άφιξης και είχε δοθεί έγκαιρη ενημέρωση, σύμφωνα με τις ειδικές προβλέψεις του Κανονισμού 261/2004.

πηγή news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα