Open: Ο Σαββίδης ετοιμάζει τη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή μετά το «Νησί»

21:15 21/12/2018 - Πηγή: seleo
Η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά.

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά ξεκινά γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2019, το νέο μεγάλο πρότζεκτ του τηλεοπτικού σταθμού Open του Ιβάν Σαββίδη.

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», την οποία σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Η σειρά θα γυριστεί σε Ελλάδα,

Ρωσία και Γαλλία, ενώ κάθε επεισόδιο θα είναι κινηματογραφικών προδιαγραφών, με γυρίσματα 10-15 ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει γίνει μετά «Το Νησί», τη σειρά του Mega, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Όπως δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος», η ιδέα για τη σειρά γεννήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν διαβάζοντας ανακάλυψε πως υπάρχει μια μαύρη πτυχή της ελληνικής ιστορίας που δεν τη γνωρίζει καλά ο κόσμος, την οποία ένιωσε την ανάγκη και την επιθυμία να φωτίσει.

Η υπόθεση της σειράς θα εκτυλίσσεται γύρω από την ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού, που αντιμετωπίζει σκληρές και βίαιες καταστάσεις που το οδηγούν σε χωρισμό.

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα τον Οκτώβριο του 2019 και θα περιλαμβάνει 30 επεισόδια.

πηγή neaselida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα