H απάντηση Παππά για τις διαμαρτυρίες στο Κιλκίς

11:02 20/3/2019 - Πηγή: seleo
Υποδοχή με αποδοκιμασίες από ομάδα πολιτών στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά στο Κιλκίς.

Είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο του eidisis.gr:

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, ανέφερε, μιλώντας στον ρ/σ «στο Κόκκινο» σχετικά με την επίσκεψή του στο Κιλκίς και τυχόν διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα

φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν». Ο Ν. Παππάς πρόσθεσ, «η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ καλή, ξεναγηθήκαμε στο λαογραφικό μουσείο. Κάθισα στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους των κοινοτήτων Ευζώνων και Ειδομένης, -δηλαδή με ανθρώπους που διαφωνούμε στο θέμα του Μακεδονικού- και συζητήσαμε για το πως οι κάτοικοι των χωριών θα έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα, μέσω της δράσης Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη. Αυτοί που πουλούσαν "μακεδονικό σανό" στον κόσμο, τον είχαν αφήσει στο "μαύρο" και χωρίς τηλεοπτικό σήμα» σημείωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα