Coca-Cola & Akis Food Tour Festival: Έρχεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

19:13 11/6/2019 - Πηγή: seleo
Το πρώτο Coca-Cola & Akis Food Tour Festival θα κάνει μία τελευταία στάση στη Θεσσαλονίκη,

αφού ήδη «ταξίδεψε» σε Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ξάνθη. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο λιμάνι της πόλης, όπου την Πέμπτη 13 Ιουνίου

και ώρα 18:30, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες θα απολαύσουν γευστικά εδέσματα και θα ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Άλλωστε, ο σκοπός της Coca-Cola είναι διττός. Αφενός, επιθυμεί να γεμίσει την πόλη με υπέροχες γεύσεις και αφετέρου, να γράψει ιστορία.

Πώς; Με μία συναρπαστική πρόκληση: ο Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της Coca-Cola θα επιχειρήσουν να σπάσουν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS™ για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μίας ώρας! Και για να το γιορτάσουν, Coca-Cola και Άκης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, θα προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που έλαβε χώρα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Coca-Cola μας προσκαλεί όλους να στηρίξουμε τον Άκη σε αυτή την πρόκληση και να απολαύσουμε τα νικητήρια hamburgers παρέα με παγωμένη Coca-Cola!

Εκεί, θα βρούμε το Χρήστο Ανθόπουλο και τους γνωστούς DJs του ραδιοφωνικού σταθμού ΖΟΟ 90,8 που θα ντύσουν την εμπειρία μας με τους ρυθμούς που αγαπάει περισσότερο η πόλη. Φυσικά, θα υπάρχουν και παιχνίδια ώστε να διασκεδάσουμε… περισσότερο.
Εσείς, θα το χάσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα