718, η νέα γευστική επιλογή στην πόλη της Θεσσαλονίκης

19:20 14/9/2018 - Πηγή: seleo
Το 718 είναι ένας τηλεφωνικός κωδικός της Νέας Υόρκης, και πάντα θα θυμίζει στο Νίκο Κωνσταντίνου, τη ζωή του εκεί.

Ένας χώρος, ζεστός και φιλόξενος, μας υποδέχεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με την πόλη να απλώνεται μπροστά από τις τζαμαρίες του μαγαζιού και να μας χαρίζει μοναδική θέα.

Οι λάτρεις του κρέατος και όχι μόνο, θα βρουν στο 718 το στέκι τους. Ξεχωριστές ποικιλίες κρεάτων, ιδιαίτερες κοπές και απίθανες πρώτες ύλες συντελούν στην

απόλυτη γευστική εμπειρία. Επιμελημένα πιάτα από τον πολλά υποσχόμενο ταλαντούχο νέο σεφ Δημήτρη Στάχτιαρη μας περιμένουν να τα απολαύσουμε και να τα γευτούμε. Ξεχωρίζουμε το Burger 718 από 100% Black Angus κιμά, ντομάτα, iceberg, καραμελωμένα κρεμμύδια, sauce tartar, μετσοβόνε και χειροποίητα chips πατάτας αρωματισμένα με λάδι μαύρης τρούφας, η αργομαγειρεμένη πανσέτα με πουρέ σελινόριζας και γλυκόξινη σάλτσα με μεσογειακά αρώματα, οι φρέσκες παπαρδέλες με άγρια μανιτάρια, νιφάδες Παρμεζάνας, κρέμα Porcini και λάδι λευκής τρούφας.

Το 718 ξεχωρίζει επίσης για την πλούσια λίστα κρασιών του, τόσο σε ελληνικά κρασιά όσο και σε ετικέτες από τον διεθνή αμπελώνα, συμπληρώνοντας ιδανικά τις κρεατικές επιλογές. Το μενού ολοκληρώνεται με εξαιρετικές επιλογές επιδόρπιων, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν απόλυτα σωστά την επίσκεψη γευστικής εμπειρία στο 718. Η επίσκεψη στο 718 απογειώνεται χάρη στο εξαιρετικό σέρβις που παρέχει το μαγαζί.

Το 718 υπόσχεται να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και να ενταχθεί στη λίστα των πιο ολοκληρωμένων γευστικών απολαύσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Λεοντίδη 6,

Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310 341718

www.facebook.com/718Uptown

https://www.instagram.com/718_uptown_dine_and_wine/

Keywords
Τυχαία Θέματα