400€ το μενού και 2.500€ η βραδιά για συναυλία του Ρέμου στις Άλπεις (φωτο)

22:30 30/12/2017 - Πηγή: seleo

Μετά την πολυσυζητημένη συναυλία του στο Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει στο χειμερινό θέρετρο Nammos της Κουρσεβέλ, ένα υπερπολυτελές σαλέ περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων ανάμεσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων.

Όπως μάθαμε μέσα από τις πληροφορίες του Πρωινού, το μενού της βραδιάς θα κοστίσει 400 ευρώ ανά άτομο χωρίς ποτό και θα περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως

ένα καλοψημένο ή mide rare (μέτρια ψημένο) rib eye.

Και αν αναρωτιέστε πόσο μπορεί να κοστίζει η διαμονή στο συγκεκριμένο σαλέ, ετοιμαστείτε να σκαρφαλώσετε σε τετραψήφιο νούμερο, καθώς η τιμή αγγίζει τα 2.200 με 2.500 ευρώ τη βραδιά!

Nammos at the Top of the World

Το πιο διάσημο restaurant by the sea μετακομίζει για τον χειμώνα από την Ψαρού της Μυκόνου στις Γαλλικές Αλπεις και σε υψόμετρο 2.000 μέτρων, μια ανάσα από το διάσημο θέρετρο. Το Nammos at the Top of the World, βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το χωριό της Κουρσεβέλ, μεταφέροντας την... υπερβολή του μυκονιάτικου καλοκαιριού στις Γαλλικές Αλπεις και σε ένα από τα πιο διάσημα χωριά τους.

A most dazzling winter season has begun! #nammoscourchevel1850 #nammos #onlyatnammos #courchevel1850 #frenchalps #chaletlife #skilife #winterseason #winter2018 #luxurylifestyle #apresski #snowscape

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις 25 Δεκ, 2017 στις 11:45 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα