4 fashion items που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει

19:40 31/5/2022 - Πηγή: seleo

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, η όλο και πιο ανεβασμένη θερμοκρασία, μπορεί πραγματικά να δυσκολέψει τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, καθιστώντας τις πολλές φορές αφόρητες. Το καλό είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, η διάθεση ολοένα και βελτιώνεται, και αυτό… βγαίνει και προς τα έξω. Φυσικά, αυτό φαίνεται και στο στυλ μας, καθώς είναι ένας τρόπος

έκφρασης.

Έτσι, υπάρχουν μερικά κομμάτια-κλειδιά στην ανδρική γκαρνταρόμπα που μπορούν εύκολα να αγαπηθούν από τον καθένα εκεί έξω, αλλά πάντοτε να προσαρμόζονται αρμονικά στο εκάστοτε μοναδικό στυλ και προσωπικότητα.

Βερμούδες στο σωστό μήκος

Η εποχή που τα μακριά χοντρά παντελόνια και τζιν θα αποτελούν ολοένα και λιγότερο την πρώτη επιλογή σε ένα ανδρικό outfit καταφθάνει, και τι καλύτερο να αρχίσουν να αντικαθίστανται από υφασμάτινες και τζιν βερμούδες. Εδώ αξίζει φυσικά να επισημάνουμε ότι υπάρχει και το σωστό μήκος που θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς και η σωστή εφαρμογή στον εκάστοτε ανδρικό σωματότυπο!

Μερικοί συνδυασμοί που αξίζει να τολμήσεις φέτος το καλοκαίρι, είναι το polo μπλουζάκι σου με μια υφασμάτινη βερμούδα και τα αγαπημένα σου sneakers. Κάτι ακόμη που αξίζει να τολμήσεις, είναι να φορέσεις την τζιν βερμούδα σου με εκείνα τα floral πουκάμισα που δίσταζες. Last but not least, μία ακόμη εναλλακτική που χρειάζεται μία ευκαιρία, είναι τα πουκάμισα με ρίγες!

Δώσε βάση στα λευκά ρούχα

Λευκά ρούχα όπως λευκό παντελόνι, λευκή βερμούδα, λευκά t-shirt ή πουκάμισα, χρειάζεται να υπάρχουν στην ντουλάπα σου, μιας και εκτός του ότι συνδυάζονται με όλα, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια, δεν απορροφούν επιπλέον θερμότητα! Και τι πιο σημαντικό να μπορείς να παραμένεις όσο γίνεται πιο δροσερός και άνετος μέσα στα ρούχα σου!

Ψήφος εμπιστοσύνης στο λινό πουκάμισο

Ως ένα από τα πιο δροσερά υφάσματα, το λινό κατέχει μοναδική θέση τόσο στην καρδιά, όσο και στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή μας ντουλάπα. Μάλιστα, το λινό πουκάμισο αποτελεί πραγματικά key item για τις επερχόμενες εμφανίσεις, μιας και μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για εκείνες τις μέρες που θα βρίσκεσαι εκτός σπιτιού όλη μέρα, μπορείς άνετα να επιλέξεις να συνδυάσεις το λινό σου πουκάμισο με το αγαπημένο σου τζιν, και… έχεις λύσει το πρόβλημα του outfit of the day.

Ακόμη, όταν οι περιστάσεις απαιτούν κάτι πιο επίσημο, ένα λινό πουκάμισο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο με το συνολικό σου formal outfit, αρκεί φυσικά να έχεις επιλέξει το σωστό σε υφή, χρώμα και στυλ.

Ανοιχτόχρωμο κοστούμι για τα επερχόμενα events

Σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα πολύ σκούρα ρούχα από τον χειμώνα κιόλας, τότε ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι για εκείνες τις ζεστές μέρες που χρειάζεται να παρευρεθείς σε κάποιο πιο επίσημο event. Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ένα σε ανοιχτή μπεζ ή και γκρι απόχρωση, καθώς θα ταιριάξουν εύκολα με ένα πουκάμισο, παπούτσια, ζώνη ή/και γραβάτα, χαρίζοντάς σου ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα αποσπάσει καλές κριτικές!

Όποιο fashion item κι αν επιλέγεις κάθε φορά να εισάγεις στο στυλ σου, μην ξεχνάς ότι είναι βασικό να σε κάνει να αισθάνεσαι πρώτα απ’ όλα όμορφα και άνετα!

Το άρθρο 4 fashion items που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα