15 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν σεξ… στα αλήθεια

23:00 31/7/2019 - Πηγή: seleo
To επάγγελμα του ηθοποιού απαιτεί αρκετές θυσίες. Κάποιοι αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή τους, κάποιοι υποδύονται ρόλους που δεν τους αρέσουν και υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν σεξ με τους συμπρωταγωνιστές…

Στη λίστα που ακολουθεί θα δούμε τις ταινίες που περιείχαν αληθινές σκηνές σεξ, είτε γιατί το απαίτησε ο σκηνοθέτης, είτε γιατί το ήθελαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές!

Nymphomaniac: Volume I (2013)
Ο Lars von Trier θέλει απόλυτο ρεαλισμό στις ταινίες του και απαραίτητη προϋπόθεση για το Nymphomaniac: Volume I, ήταν οι ηθοποιοί Shia LaBeouf και Stacy Martin να κάνουν σεξ στην πραγματικότητα. Οι ηθοποιοί δεν έφεραν την παραμικρή αντίρρηση.

Love (2015)
Η ταινία του Gaspar Noé όχι μόνο περιείχε σεξ μεταξύ των πρωταγωνιστών Karl Glusman και Aomi Muyock, αλλά κυκλοφόρησε και σε 3D για να την εμπεδώσει καλύτερα το κοινό…!

Little Ashes (2008)
Στην ταινία αυτή ο Robert Pattinson υποδύεται τον Salvador Dalí και άγγιξε τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του, προκειμένου να προετοιμαστεί για την ερωτική σκηνή. Όταν ρωτήθηκε αργότερα πώς κατάφερε να είναι τόσο ρεαλιστική η σκηνή, απλά παραδέχτηκε ότι αν υποκρίνεσαι, δεν… δουλεύει σωστά!

Caligula (1979)
H ταινία αφορά την ιστορία του τρελού Ρωμαίου αυτοκράτορα και περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες της σκληρής, τρελής βασιλείας του. Οι σκηνοθέτες δήλωσαν ότι αρκετοί ηθοποιοί έκαναν σεξ στην πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσουν.

The Brown Bunny (2003)
Ο Vincent Gallo όχι μόνο έφτιαξε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη δραματική αυτή ταινία, αλλά έλαβε και ένα… δώρο από την συμπρωταγωνίστριά του Chloë Sevigny. Η σκηνή του στοματικού σεξ δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν για τη γνησιότητά της!

Antichrist (2009)
Η ταινία δημιουργήθηκε από τον Lars von Trier συνεπώς αν έχετε διαβάσει την αρχή της λίστας μας θα γνωρίζετε ήδη ότι απαιτεί άκρως ρεαλιστικές σκηνές. Εδώ είχαμε σεξ, όχι όμως μεταξύ των πρωταγωνιστών Willem Dafoe και Charlotte Gainsbourg, αλλά από τους… σωσίες τους.

QUIZ:
Ποια είναι η σύντροφός σου στο La Casa De Papel;
Ποιος είναι ο σύντροφός σου στο La Casa De Papel;

Sweet Sweetback’s Baadasssss Song (1971)
Η ταινία αυτή έγινε γνωστή για το γεγονός ότι όλες οι σκηνές σεξ γυρίστηκαν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος από το καστ.

Pink Flamingos (1972)
Αστυνομική -υποτίθεται- κωμωδία του John Waters με πρωταγωνίστρια μια drag queen με το όνομα Divine. Η ταινία αυτή περιείχε τέτοιες σκηνές που είχαν αποτέλεσμα την απαγόρευσή της σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία και ο Καναδάς. Η πιο «ενοχλητική» σκηνή δείχνει τη Divine να κάνει στοματικό έρωτα σε μέλος της οικογένειάς της και μπορεί να μην είχε συγγένεια με τον ηθοποιό, αλλά η πράξη ήταν αληθινή.

Idioterne (1998)
Σας έλειψε ο Lars von Trier; Τον συναντάμε και πάλι με την ταινία «Οι Ηλίθιοι», η οποία αποτελεί ένα καλλιτεχνικό μανιφέστο-αντίδραση στην κουλτούρα του Χόλιγουντ. Στην ταινία οι ηθοποιοί είναι γυμνοί την περισσότερη ώρα και κάποιες ερωτικές σκηνές δεν γυρίστηκαν στα αλήθεια. Υπάρχει όμως μία, άκρως λεπτομερής σκηνή στην οποία το κοινό βλέπει δύο ηθοποιούς που δεν είχαν αντίρρηση, να κάνουν σεξ. Η ταινία πήρε το πράσινο φως για προβολή στους κινηματογράφους, αλλά οι σκηνές είχαν pixels πάνω τους!

9 Songs (2004)
Δραματική ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστές τον Kieran O’Brien και τη Margo Stilley. Οι ηθοποιοί μοιράστηκαν αρκετές ερωτικές σκηνές για τις ανάγκες του φιλμ και όπως φάνηκε το απόλαυσαν πολύ!

Lie With Me (2005)
Η ηθοποιός Lauren Lee Smith υποδύεται μια γυναίκα χωρίς ηθικές αναστολές στην ταινία, μέχρι που ερωτεύεται έναν άντρα που υποδύεται ο Eric Balfour. Η ταινία άρεσε στους κριτικούς αλλά παράλληλα τους σόκαρε όταν οι πρωταγωνιστές δήλωσαν μετά την πρεμιέρα ότι όλες οι σκηνές σεξ ήταν πραγματικές, κυρίως επειδή οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί ήταν αρκετά δημοφιλείς εκείνη την περίοδο.

Wetlands (2013)
Η Carla Juri υποδύεται μια έφηβη που της αρέσει να αυτοϊκανοποιείται. Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει ότι απόλαυσε κάθε σκηνή!

Shortbus (2006)
Μια παρέα νέων ανθρώπων προσπαθεί να βρει τον έρωτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Κι εδώ, έχουμε αληθινές σκηνές σεξ!

Intimacy (2001)
Ο Mark Rylance και η Kerry Fox δίχασαν τους κριτικούς, όχι γιατί απλώς έκαναν σεξ μεταξύ τους αλλά γιατί αρκετές σκηνές παραήταν προχωρημένες!

In The Realm Of The Senses (1976)
Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων περιγράφει την ιστορία μιας γυναίκας που ο άντρας της, την εγκαταλείπει για μια άλλη γυναίκα. Η ταινία σόκαρε τους θεατές με την υπόθεση και το φινάλε, συνεπώς η πληροφορία ότι το σεξ ήταν πραγματικό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα