Τριπλάσιες πωλήσεις για το Samsung Galaxy S21 στις ΗΠΑ σε σύγκριση με πέρυσι

Το Samsung Galaxy S21 κοστίζει $200 φθηνότερα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η νοτιοκορεάτικη εταιρία να δει σημαντικές αυξήσεις στις πωλήσεις της.

Όπως αποδεικνύεται, μια πτώση στην τιμή είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσει μια εταιρία τις πωλήσεις της. Η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει πως η ανάλυση των πωλήσεων Galaxy S21 για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας στις ΗΠΑ δείχνει τριπλάσιες πωλήσεις σε σύγκριση με την περσινή

χρονιά και το προηγούμενο μοντέλο.

Η σειρά Galaxy S20 κυκλοφόρησε πέρυσι με προτεινόμενη λιανική τιμή στις ΗΠΑ $1000 για το βασικό μοντέλο, 1200$ για το S20 Plus και $1400 για το S20 Ultra. Φέτος, η Samsung «έριξε» κατά $200 τις τιμές της σε όλη τη γκάμα Galaxy S, κάνοντας διαθέσιμο το βασικό μοντέλο στα $800, το Plus στα $1000 και το Ultra στα $1200. Επιπλέον, η νοτιοκορεάτικη εταιρία ήταν πιο επιθετική στις πτώσεις τιμών, ακόμη και από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας.

Παρόμοιες αναφορές σχετικά με την αύξηση των πωλήσεων S21 έχουν υπάρξει και στη Νότια Κορέα. Οι πωλήσεις S21 έχουν αυξηθεί 1,5 με 2 φορές, καθιστώντας το S21 τη δημοφιλέστερη συσκευή Samsung από την κυκλοφορία του Galaxy S8 το 2017. Η Samsung UK καταγράφει επίσης καλές πωλήσεις. Η Strategy Analytics, η εταιρία που έκανε την ανάλυση πωλήσεων για τις ΗΠΑ, σημειώνει ότι οι χρήστες συνεχίζουν να προτιμούν τα πιο ακριβά τηλέφωνα, καθώς το Galaxy S21 Ultra των $1200 αντιπροσωπεύει το 40% των πωλήσεων της Samsung.

Οι παραπάνω αριθμοί καλύπτουν μόνο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, αλλά είναι ένα καλό σημάδι για τη ναυαρχίδα της Samsung. Η νοτιοκορεάτικη εταιρία φαίνεται πως άρχισε να δίνει μεγαλύτερη σημασία στο κόστος των συσκευών της, κάτι που για την ώρα μεταφράζεται σε επιτυχία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα