Τον Δεκέμβριο θα μπορείς να αποκτήσεις το Microsoft Surface Pro με LTE Advanced

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν κάποιο μοντέλο της σειράς Surface, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι ανάμεσα στις επιλογές που θα έχουν από τον ερχόμενο Δεκέμβριο είναι και το Surface Pro με LTE Advanced.

Σε μία ανάρτηση στο επίσημο blog της, η Microsoft υπογραμμίζοντας το όραμα της πάνω στην τεχνολογία στους εργασιακούς χώρους, αναφέρει πως με τη κυκλοφορία του Surface Pro

με LTE Advanced, η σειρά Surface αποκτάει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες φορητότητας, όταν μέχρι το 2020 σύμφωνα με έρευνες το μισό εργατικό δυναμικό στις σύγχρονες επιχειρήσεις θα είναι “mobile”.

Χάρη στο ενσωματωμένο 4G LTE Cat.9 modem, το Surface Pro είναι το ταχύτερο LTE-enabled laptop στη κλάση του, υποστηρίζοντας 20 μπάντες συχνοτήτων για παγκόσμια συνδεσιμότητα.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την αυτονομία της συσκευής, ωστόσο η Microsoft έχει υποσχεθεί 13,5 ώρες λειτουργίας με την συσκευή χωρίς το LTE κατά την αναπαραγωγή βίντεο (δεν είναι ξεκάθαρο πόσο η ύπαρξη του 4G LTE μπορεί να επηρεάσει την αυτονομία).

Το νέο Microsoft Surface Pro με LTE Advanced θα κυκλοφορήσει τη 1η Δεκεμβρίου και στη βασική σύνθεση η τιμή του θα είναι $1149.

Site: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα