Το Star Wars Jedi: Survivor για PC κατακλύζεται από αρνητικές κριτικές χρηστών

Κατά την κυκλοφορία του, το Star Wars Jedi: Survivor, η συνέχεια του Fallen Order του 2019, έλαβε ως επί το πλείστον καλές βαθμολογίες από τους reviewers.

Όμως η κοινότητα  των gamers προφανώς αισθάνεται διαφορετικά αφού υπάρχουν κάποια σημαντικά τεχνικά προβλήματα με τη νέα έκδοση. Διάφορα σχόλια και κριτικές στο Steam

δείχνουν ότι αρκετοί κάτοχοι του παιχνιδιού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον τρόπο που τρέχει το παιχνίδι στο PC. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το κορυφαίο σχόλιο προέρχεται από τον χρήστη Doctor TacoChocolate, ο οποίος λέει ότι το παιχνίδι είναι "εξαιρετικά διασκεδαστικό, αλλά έχει τρομερά προβλήματα απόδοσης". Συνεχίζει λέγοντας ότι η Nvidia RTX 3090 του μπορεί να πετύχει σταθερά 30fps "σε ορισμένες μόνο περιοχές του παιχνιδιού”. Ο Santiago Santiago απλά αναφέρεται σε αυτό ως "Star Wars CPU Survivor", ενώ ο Karnatia λέει ότι η RTX 3080 του "δεν είναι αρκετά καλή για να τρέξει το παιχνίδι".

Τα πολλά προβλήματα του παιχνιδιού τα αναλύει το τελευταίο βίντεο του Digital Foundry με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Η χειρότερη μεταφορά παιχνιδιού AAA στο PC για το 2023…μέχρι στιγμής” συμπληρώνοντας ότι είναι μια "χάλια προσπάθεια σε κάθε επίπεδο". Στην παρουσίαση γίνεται αναφορά για τις πολύ κακές επιδόσεις του ακόμα και σε hardware τελευταίας γενιάς με κορυφαία GPU και CPU ενώ δίνει έμφαση και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού όπως το μενού στο οποίο υπάρχουν θέματα σχεδιασμού.

Όλα τα σχόλια μοιάζουν με εύλογες ανησυχίες, ειδικά καθώς οι προδιαγραφές PC για το Star Wars Jedi: Survivor δείχνουν ότι μια RTX 2070 θα πρέπει να είναι επαρκής για να καλύψει τις συνιστώμενες απαιτήσεις. Το παιχνίδι έχει προς το παρόν βαθμολογία "Mostly Negative" στο Steam, με μόνο το 29% των κριτικών να είναι θετικές. Αυτό είναι το αντίθετο από τις βαθμολογίες που έλαβε το παιχνίδι από τους reviewers, οι οποίοι του έδωσαν συνολική βαθμολογία στο Metacritic, 81 για PC, ενώ στο OpenCritic έχει βαθμολογία 89% σε όλες τις πλατφόρμες.

Είναι πιθανό ότι η Respawn Entertainment θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα με την κυκλοφορία διαφόρων patch, αλλά προς το παρόν, φαίνεται ότι το Survivor δεν αποδεικνύεται δημοφιλές στους χρήστες PC, με τις βαθμολογίες των οπαδών να έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λένε οι reviewers για το παιχνίδι.

Το Star Wars Jedi: Survivor είναι διαθέσιμο σε PC, PS5 και Xbox Series X/S.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα