Το Samsung Galaxy XCover6 Pro δίνει νέα διάσταση στα επαγγελματικά smartphones!

Τα επαγγελματικής κατηγορίας smartphones ανήκουν σε μια ιδιαίτερη οικογένεια, καθώς συνδυάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να είναι χρηστικά, ανθεκτικά και αποδοτικά σε καθημερινή βάση.

Το καινούργιο Samsung Galaxy XCover6 Pro λοιπόν, προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό επιδόσεων, ελευθερίας και αντοχής που συναρπάζει.

Θα γίνει εύκολα ο αχώριστος συνεργάτης σου σε

καθημερινή βάση, ικανός να ανταπεξέλθει υπό αντίξοες συνθήκες, διευκολύνοντας τη δουλειά σου και βοηθώντας ενεργά να πετύχεις τον στόχο σου ευκολότερα. Παράλληλα, δεν είναι εξοπλισμένο απλώς για να «κάνει τη δουλειά», αλλά έρχεται με τεχνολογίες και πιστοποιήσεις που βρίσκεις σε επιλεγμένα smartphones της αγοράς.

Φτιαγμένο για τις δύσκολες καταστάσεις

Από την πρώτη κιόλας ματιά, το Samsung Galaxy XCover6 Pro κάνει ξεκάθαρο πως δεν φτιάχτηκε για τα εύκολα. Περιμετρικά, είναι επενδυμένο με σκληρό πλαστικό, έχοντας ανάγλυφη πλάτη για καλό κράτημα και διαστάσεις που δεν ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και βολικό μέγεθος ενός σημερινού smartphone.

Η οθόνη του έχει γυαλί τύπου Corning Gorilla Glass Victus+, το ισχυρότερο της γνωστής εταιρείας έως σήμερα, για να προστατεύεται από ραγίσματα, χαρακιές και υγρά. Γενικότερα, το κινητό φέρει πιστοποίηση IP68* που το καθιστά πολύ ανθεκτικό ενάντια σε νερό, χώμα και σκόνη, σε σημείο που μπορεί να βυθιστεί για αρκετά λεπτά χωρίς να επηρεαστεί.

 

Μπορείς να το χρησιμοποιείς μέσα στη βροχή, αφού πέραν της αντοχής του, η οθόνη διαθέτει αυξημένη ευαισθησία αφής ώστε είτε με βρεγμένα χέρια είτε φορώντας γάντια, να μην υπάρχει πρόβλημα στη χρήση της συσκευής**.

Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση MIL-STD 810H*** για προστασία ενάντια σε υψόμετρο, υγρασία, δονήσεις, πτώσεις και ακόμη περισσότερα, κάνοντάς το μια ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και εξωτερικούς χώρους γενικότερα.

Προκειμένου να διευκολύνει τη χρήση, διαθέτει δύο πλήκτρα όπου μπορείς να προγραμματίσεις εντολές και συντομεύσεις – το κουμπί XCover στο πλάι και το κουμπί στο επάνω μέρος της συσκευής. Μπορείς ακόμη και να το χρησιμοποιήσεις ως walkie-talkie ρυθμίζοντας κατάλληλα τα κουμπιά αυτά, καθώς με τη δυνατότητα push-to-talk που επίσης διαθέτει, θα ακούγεσαι μόνο όταν πατάς το κουμπί για να μιλήσεις με τους συναδέλφους σου.

Ακόμη, το ηχείο μπορεί να ενισχυθεί για να αποδίδει σε μεγαλύτερα επίπεδα έντασης όταν ανιχνεύεται ομιλία, ώστε να ακούς πιο δυνατά και καθαρά όποιον σου μιλάει χωρίς να δίνεται ίδια έμφαση σε κάθε είδους ήχο.

Για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ευελιξία στην αυτονομία του, το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 4050mAh που αντέχει μια γεμάτη ημέρα χρήσης, ενώ αν άμεσα χρειάζεσαι ενέργεια και η μπαταρία τελειώνει, μπορείς να αξιοποιήσεις κάτι χρήσιμο που σπανίζει στις μέρες μας.

Η μπαταρία του είναι αποσπώμενη, οπότε μπορείς να έχεις μαζί πολλαπλές μπαταρίες (πωλούνται χωριστά) και να εναλλάσσεις όπως χρειάζεσαι, για να έχεις την ελευθερία να χρησιμοποιείς το κινητό και να μη στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου μια εξαντλημένη μπαταρία. Με τον φορτιστή POGO (πωλείται χωριστά) μπορείς να φορτίζεις όλες τις επιπλέον μπαταρίες σου για να μην βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως.

Επιδόσεις… κουπέ σε σώμα SUV!

Πέραν της εντυπωσιακής αντοχής του, το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά κάτω από το… καπό.

Συγκεκριμένα, έρχεται με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G και 6GB RAM, τα οποία συνδυαστικά σημαίνουν υψηλές ταχύτητες για καθημερινές εργασίες, πολλαπλές εφαρμογές ανοιχτές παράλληλα και -για τις ώρες μακριά από τη δουλειά- τη δυνατότητα αναπαραγωγής των δημοφιλέστερων παιχνιδιών σε καλή ποιότητα.

Επιπλέον, διαθέτει 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω καρτών microSD μεγέθους έως και 1TB. Θα μπορείς άνετα να αποθηκεύεις αρχεία δουλειάς και μη, φωτογραφίες, εφαρμογές κι οτιδήποτε χρειαστείς αλλά και να εναλλάσσεις κάρτες microSD αν εξαντλήσεις τον ενσωματωμένο χώρο.

Η ανθεκτική οθόνη του έχει μέγεθος 6.6” για να σου δίνει αρκετό χώρο να διαβάζεις και να βλέπεις όσα χρειάζεσαι με ευκολία, αλλά και ποιότητα. Με τη γνωστή ποιότητα της Samsung, το πάνελ διαθέτει άψογα χρώματα και φωτεινότητα, ανάλυση FHD+ για υψηλή ευκρίνεια και επίσης, ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz για εξαιρετική ομαλότητα στην κίνηση.

Μαζί με πιο υψηλή ένταση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ποιότητα ήχου που συναρπάζει, είναι ένα smartphone που θα συμβάλλει στην ψυχαγωγία σου, εξαλείφοντας την ανάγκη για δεύτερο κινητό αφού μπορεί να κάνει πολλά, πολύ καλά.

Ακόμη, η συνδεσιμότητα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του. Έρχεται με υποστήριξη δικτύων 5G για να απολαμβάνεις καλύτερη κάλυψη, ποιοτικές κλήσεις και αστραπιαίες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω δικτύου για να διαχειρίζεσαι εργασίες που απαιτούν σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο internet με ευκολία. Παρομοίως, διαθέτει Wi-Fi 6E, το νεότερο πρότυπο που υπόσχεται ασφαλή και γρήγορη σύνδεση στο Wi-Fi για αξιόπιστα αποτελέσματα****.

Ιδανικό για επιχειρήσεις

Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε έχεις δική σου επιχείρηση, το Samsung Galaxy XCover6 Pro είναι μια άψογη πρόταση διότι βάζει σε πρώτη θέση τις ανάγκες σου. Μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστές ή οθόνες κάνοντας χρήση της λειτουργίας DeX, πρακτικά λειτουργώντας ως ένας γνώριμος υπολογιστής με περιβάλλον προσαρμοσμένο στη μεγάλη οθόνη, ιδανικό για συνδυασμό με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Η λειτουργία Knox Capture σού επιτρέπει να χρησιμοποιείς το κινητό ως barcode scanner, ρυθμίζοντάς το να ανιχνεύει και να μεταφέρει κωδικούς για να απλοποιήσεις διαδικασίες και να μειώσεις την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό – όλα γίνονται από το κινητό σου.

Επίσης, οι υπεύθυνοι του ΙΤ θα χαρούν με τις παροχές του Samsung Galaxy XCover6 Pro, αφού προσφέρει μεγάλη ελευθερία ρυθμίσεων για ασφάλεια και εξομάλυνση διαδικασιών σε μεγάλη κλίμακα, κάνοντας πολύ απλή τη διαχείριση των συσκευών – απομακρυσμένα και μη. Μπορούν επίσης να ελέγχουν οποιαδήποτε αναβάθμιση λειτουργικού είναι διαθέσιμη προτού εγκατασταθεί στο smartphone, για να βεβαιωθούν πως δε θα υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας με τα ήδη εγκατεστημένα εργαλεία της εταιρείας.

Κάτι εξίσου σημαντικό, είναι η μακροπρόθεσμη υποστήριξη της συσκευής από τη Samsung. Με την Enterprise Edition, οι χρήστες θα λάβουν εώς και πενταετή υποστήριξη με ενημερώσεις ασφαλείας προκειμένου να γνωρίζουν πως, αφενός είναι προστατευμένοι, αφετέρου έχουν στα χέρια τους ένα κινητό που θα αντέξει σε βάθος χρόνου από πολλές απόψεις. Γιατί μπορεί τα χαρακτηριστικά να είναι εντυπωσιακά και η αντοχή επίσης άκρως σημαντική, όμως το λογισμικό είναι η «καρδιά» του smartphone και πρέπει να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα.

*Πιστοποίηση IP68: Αδιάβροχο σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο.

**Το άγγιγμα κάτω από το νερό δεν είναι διαθέσιμο. Αποκρίνεται στο άγγιγμα από δερμάτινα γάντια πιο λεπτά από 2 mm. Βασίζεται σε αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Η απόκριση στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών καθώς και άλλες καιρικές συνθήκες.

***Το MIL-STD 810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής. Πιστοποίηση MIL-STD 810H: Ύψος, Υγρασία, Βύθιση, Ομίχλη αλατιού, Σκόνη, Δόνηση, Πτώση κ.λπ.

****Η διαθεσιμότητα του δικτύου 5G και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτούνται δρομολογητές ασύρματου δικτύου Wi-Fi 6E που πωλούνται χωριστά.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
samsung galaxy, samsung, galaxy, pro, νέα, smartphones, samsung galaxy, galaxy, pro, glass, ram, knox, ηπα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , υπουργειο εσωτερικων, μετρο, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, στρατος, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, εκλογες ηπα, αξιολογηση, αποτελεσματα, δυνατα, δουλεια, εργαλεια, ηπα, καθημερινη, οθονες, υψος, φωτογραφιες, χρωματα, push, ram, αψογη, βρισκεις, βροχη, γαντια, γινει, γινονται, γυαλι, δευτερο, δερματινα, δυνατοτητα, δικη, δονηση, ευκολα, υπαρχει, ελευθερια, ενεργεια, ενεργα, ερχεται, εσωτερικων, εφαρμογες, υγρασια, ιδια, υπολογιστες, ηχειο, υγρα, ομιλια, ηχο, κινητο, κινηση, κλιμακα, λειτουργια, μακρια, ματια, μορφη, μπαταριες, μπορεις, νερο, οθονη, οικογενεια, ομιχλη, περιβαλλον, ποιοτητα, πιστοποιηση, πληκτρολογιο, ποντικι, προβληματα, συγκεκριμενα, σωμα, σχεδια, υψομετρο, υψηλη, φτανει, χωμα, ωρες, ασφαλεια, βρωμια, knox, εμφαση, glass, χωρα, ιδανικο, smartphones, std, υλικο, υπεροχο, χερια
Τυχαία Θέματα