Την πρώτη της desktop οθόνη παρουσίασε η Huawei

18:16 1/4/2021 - Πηγή: Insomnia

Την πρώτη της desktop οθόνη, ανακοίνωσε σήμερα η Huawei.

Ο κινεζικός γίγαντας επεκτείνεται σε νέες αγορές, παρουσιάζοντας μια desktop οθόνη για προσωπικούς υπολογιστές, με διαστάσεις 23,8 ιντσών που διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώριά της. Σύμφωνα με τη Huawei, η οθόνη καλύπτει το 90% της συνολικής εμπρόσθια όψης, με την εταιρεία να αναφέρει ότι μεταφέρει την ίδια τεχνογνωσία από τις οθόνες που

ενσωματώνει στη σειρά φορητών υπολογιστών της, Matebook. 

Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, η οθόνη της Huawei διαθέτει θύρες VGA (!), HDMI και DC, με το καλώδιο HDMI να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το πάνελ της στηρίζεται στην IPS τεχνολογία, έχει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, δυναμική αντίθεση 1000:1 και υποστηρίζει 72% γκάμα χρωμάτων NTSC. Η φωτεινότητα φτάνει τα 250 nits ενώ η Huawei αναφέρει ότι η εγκατάσταση της οθόνης είναι αρκετά εύκολη με δυνατότητα να τη φέρει ο χρήστης στα μέτρα του. 

Η οθόνη θα διατεθεί στην Ευρώπη αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή £149.99, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της και στη χώρα μας. Η Huawei διαθέτει την οθόνη σε επιλεγμένες αγορές και με το νέο desktop υπολογιστή MateStation S που παρουσίασε πρόσφατα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα