Τα νέα TCL50 κάνουν πρεμιέρα στο MWC με τιμή από...65€

Η TCL ήταν αρκετά δραστήρια κατά την CES πριν από λίγες εβδομάδες, μόνο που ανακοινώσεις της στο Λας Βέγκας αφορούσαν -επίσημα τουλάχιστον- αποκλειστικά την αμερικανική αγορά.

 

Έπρεπε να κάνουμε υπομονή ως τα τέλη του Φεβρουαρίου για να μάθουμε κατά τη διάρκεια του MWC τα σχέδια της εταιρείας και για τις ευρωπαϊκές αγορές. Βάσει αυτών λοιπόν, την εμφάνισή τους μέσα στο δεύτερο τρίμηνο αναμένεται να κάνουν τέσσερις καινούριες προτάσεις. Όλες τους τοποθετούνται στην κατηγορία

των budget συσκευών, προσφέροντας άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και αποτελώντας εξαιρετικές entry-level λύσεις.

Ξεκινάμε με το TCL 50 5G (€149), ένα ικανοποιητικό all-around smartphone που θα προσαρμοστεί χωρίς πρόβλημα στο lifestyle κάθε χρήστη, με οθόνη NXTVISION 6,6 ιντσών στα 90 Hz, ανάλυσης HD+ και ήχο DTS 3D. Η συσκευή ενσωματώνει MediaTek Dimensity 6100+, 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB RAM τα οποία διπλασιάζονται χάρη στην τεχνολογία RAM expansion. Η κάμερά της είναι μία AI HYBRID 50 MP ενώ η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 5010 mAh. Σημειώνουμε πως η Google έχει δώσει στο TCL 50 5G την πιστοποίηση Android Enterprise Recommended.

Συνέχεια με το TCL 50 SE (από €149) το οποίο η εταιρεία χαρακτηρίζει ως «το όνειρο κάθε λάτρη της ψυχαγωγίας», απόρροια του συνδυασμού οθόνης FHD+ 6,8 ιντσών και ήχου DTS 3D, ό,τι πρέπει με άλλα λόγια για όσους αρέσκονται να streamάρουν περιεχόμενο. Στα ενδότερα του smartphone συναντάμε έναν MediaTek Helio G88, 6 GB RAM (συν άλλα τόσα χάρη στο RAM expasion), 128 GB ή 256 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 5010 mAh με λειτουργία ταχείας φόρτισης 33 W και πιστοποίηση Android Enterprise Recommended από τη Google.

Το TCL 505 (από €99) έρχεται να αλλάξει επίπεδο στις εμπειρίες θέασής σου με την ευρεία οθόνη HD+ στις 6,75 ίντσες και με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz για ομαλή πλοήγηση. Διαθέτει διπλά στερεοφωνικά ηχεία και τεχνολογία NXTVISION για ζωηρά χρώματα και ενισχυμένη φροντίδα ματιών. Με χωρητικότητα που φτάνει τα 128 GB (υπάρχει και η φθηνότερη έκδοση των 64 GB), διπλή κάμερα 50 MP και μπαταρία 5010 mAh, είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη μα και οικονομική συσκευή.

Κλείνουμε, τέλος, με το TCL 501 (€59) το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην εκπληκτικά χαμηλή του τιμή που το καθιστά μία από τις φθηνότερες υλοποιήσεις smartphone που κυκλοφορούν γενικώς (θυμίζουμε πως η διάθεσή του ξεκινά στο δεύτερο τρίμηνο). Η TCL το έχει προικίσει με οθόνη 6 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού, 2 GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα