Σύντομα στα Windows 11: Ακόμα περισσότερες υπενθυμίσεις ότι ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις απαιτήσεις

Αν «τρέχετε» τα Windows 11 σε έναν υπολογιστή που δεν καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, η εμπειρία σας λογικά δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη ενός ατόμου που τρέχει τα Windows 11 σε συνδυασμό με ένα «επισήμως» υποστηριζόμενο σύστημα.

Παρά τις απανωτές προειδοποιήσεις, ότι η Microsoft ενδέχεται να καθυστερεί την παράδοση βασικών ενημερώσεων ασφαλείας

στα συγκεκριμένα συστήματα, μέχρι σήμερα λάμβαναν κανονικά τις ίδιες ενημερώσεις και στον ίδιο χρόνο με τους «υποστηριζόμενους» υπολογιστές.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι «μη υποστηριζόμενοι επίσημα» υπολογιστές θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για πάντα από την ώρα που δεν πληροί τις απαιτήσεις του λειτουργικού συστήματος. Πρόσφατα, ένας χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο Albacore ανακάλυψε ένα μήνυμα στο άνω μέρος της εφαρμογής Ρυθμίσεις που λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι ο υπολογιστής δεν πληροί τις απαιτήσεις των Windows 11. Μέχρι πρόσφατα τέτοια μηνύματα και υπενθυμίσεις υπήρχαν πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 11 και όχι μετά την εγκατάσταση.

Το νέο αυτό μήνυμα είναι από ότι φαίνεται ένα από τα νέα πειραματικά χαρακτηριστικά που «κρύβονται» στις τρέχουσες δοκιμαστικές εκδόσεις Windows 11.

Τέτοια χαρακτηριστικά ενδέχεται να εμφανιστούν ή ενδέχεται να μην δουν ποτέ το «φως της δημοσιότητας» και περιλαμβάνουν εκτός από την… υπενθύμιση παραπάνω, διάφορα προσαρμόσιμα «αυτοκόλλητα» (stickers) για την επιφάνεια εργασίας, μία βαθμολογία βιωσιμότητας για τη μέτρηση και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας του υπολογιστή σας (από τον Windows Experience Index), πιθανή επιστροφή ορισμένων χαρακτηριστικών της λειτουργίας Tablet (Tablet Mode) που καταργήθηκαν κατά τη μετάβαση από τα Windows 10 στα Windows 11 όπως και μία βελτιωμένη λειτουργία «overflow» για τη γραμμή εργασιών όταν φέρει πολλά εικονίδια εφαρμογών κ.ά.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα