realme 8 Review - Με παραχωρήσεις ανάλογες της κατηγορίας

Όπως μας έχει συνηθίσει η Realme, ένα μεγάλο λανσάρισμα περιλαμβάνει όχι μία, αλλά δύο συσκευές.

Το Realme 8 Pro το έχουμε ήδη παρουσιάσει και αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στο «αδερφάκι» του, το Realme 8. Πρόκειται για μια value-for-money συσκευή με πολύ προσιτή τιμή, σχεδιασμένη για να καλύπτει με ευκολία τις ανάγκες ενός απλού χρήστη – και κάτι παραπάνω.

Παρά τη χαμηλή τιμή του, προσφέρει αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε διάφορα σημεία, τα οποία το καθιστούν ως κάτι που τραβάει το βλέμμα μέσα σε μια κατηγορία με ουκ ολίγες προτάσεις

– ειδικά για την περίοδο των προπαραγγελιών, μάλιστα, προσφέρεται σε ακόμη χαμηλότερη τιμή από την κανονική του. Είναι μια καλή ευκαιρία ανανέωσης για όσους κινούνται σε τέτοιες τιμές; Ας δούμε τι ακριβώς προσφέρει το Realme 8.

Η σχεδίαση του Realme 8 είναι κομψή και πρακτική. Το σχήμα του, δηλαδή οι καμπύλες και το πάχος του, το κάνουν άνετο στο κράτημα. Για την ακρίβεια, έχει βάρος μόλις 177 γραμμάρια και πάχος 7.99mm – το πιο ελαφρύ στην κατηγορία του και ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα κινητά της αγοράς ειδικά για το μέγεθος της οθόνης του, την οποία θα δούμε αναλυτικότερα σε λιγάκι. Η πλάτη του και γενικότερα το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, έτσι είναι σταθερό ακόμη και σε ένα λίγο ιδρωμένο χέρι που μόλις βγήκε από την τσέπη.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα