Νέες θέσεις εργασίας του Disney+ αποτελούν την καλύτερη ένδειξη ότι η streaming υπηρεσία έρχεται στην Ελλάδα

Η εταιρεία αναζητά μέσω LinkedIn δύο Content Planning Managers.

Μετά τις θέσεις εργασίας που άνοιξε η WarnerMedia για την έλευση του HBO Max στην Ελλάδα, έχουμε πλέον και νέες θέσεις εργασίας (1, 2) αυτή τη φορά από την Walt Disney

για την είσοδο της streaming υπηρεσίας Disney+ στη χώρα μας.

Η εταιρεία αναζητά δύο Content Planning Managers οι οποίοι, σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, θα είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του streaming περιεχομένου ούτως ώστε να καλύψουν τις ανάγκες παρακολούθησης της ελληνικής αγοράς. Επίσης, οι δύο Managers θα πάρουν μέρος και στη γενικότερη στρατηγική περιεχομένου ενώ θα είναι υπεύθυνοι για όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της streaming υπηρεσίας Disney+. Ακόμη, οι νέοι εργαζόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς ώστε να διασφαλίζουν ότι το Disney+ παραμένει το καλύτερο στην κατηγορία του.

Αυτές οι δύο νέες θέσεις εργασίας ισχυροποιούν το γεγονός ότι το λανσάρισμα του Disney+ στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2022, όπως και είχαμε ανακοινώσει τον Αύγουστο. Αυτό είχε γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney+, όπου ο CEO, Bob Chapek, είχε αναφέρει ότι το λανσάρισμα του Disney+ στην Ανατολική Ευρώπη θα πραγματοποιούνταν το καλοκαίρι του 2022. Λανσάρισμα το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για το τέλος του 2021.

Εκτός όμως από το λανσάρισμα, ο Bob Chapek είχε αναφέρει πως θέλει το Disney+ να προσφέρει περιεχόμενο που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον υποψήφιο συνδρομητή κάθε χώρας, κάτι που σημαίνει ότι το διαθέσιμο περιεχόμενο θα είναι τουλάχιστον υποτιτλισμένο. Σημαντικό ακόμη και το γεγονός ότι μαζί με όλες τις γνωστές παραγωγές της Disney+, οι Έλληνες συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και στο περιεχόμενο του Star+ το οποίο περιλαμβάνει σειρές και ταινίες από άλλα στούντιο της εταιρείας όπως τα FX, Freeform, Hulu, ABC Signature, 20th Television, 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures και Hollywood Pictures.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα