Νέα διαρροή πληροφοριών σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα από τη Motorola

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα μπορούσε να αποδειχτεί ανώτερο του Galaxy S24 Ultra

Η Motorola φέρεται να ετοιμάζει μια νέα ναυαρχίδα στη σειρά Edge, όμως είναι τόσες οι διαρροές που υπάρχει περίπτωση να μην απομείνει καμία έκπληξη για την επίσημη παρουσίαση. Εκτός από τις πληροφορίες που διέρρευσαν σχετικά με το σχεδιασμό της συσκευής, τα χαρακτηριστικά

που φέρεται να διαθέτει θα μπορούσαν να κάνουν τη νέα πρόταση της Motorola να σταθεί επάξια απέναντι στο Galaxy S24 Ultra της Samsung.

Η ιστοσελίδα Android Headlines διέρρευσε εικόνες που παραπέμπουν σε διαφημιστικά renders για το επερχόμενο Motorola Edge 50 Pro, μια συσκευή η οποία πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ως Motorola Edge Plus (2024) στην αμερικανική αγορά.

Εφόσον τα φημολογούμενα renders της νέας συσκευής επιβεβαιωθούν στην επίσημη παρουσίαση, η Motorola δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει τις χαρακτηριστικές σχεδιαστικές επιλογές της. Όπως και οι δύο προηγούμενες γενιές των κορυφαίων μοντέλων της σειράς Edge, η νέα πρόταση φαίνεται πως θα ακολουθήσει το λεπτό σχεδιασμό και τη θεαματικά καμπύλη οθόνη των προκατόχων του.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, το 2024 θα αποδειχτεί χρονιά σχεδιαστικών πειραματισμών για τη Motorola. Η μοβ απόχρωση μοιάζει να ενσωματώνει ένα φινίρισμα δερματίνης, εμπνευσμένο μάλλον από τον τρόπο που προσέγγισε πρόσφατα η Motorola ορισμένα από τα πτυσσόμενα κινητά της. Έπειτα, έχουμε τη μαύρη εκδοχή, που μάλλον αντλεί κάποια έμπνευση από το τραχύ φινίρισμα στα παλιότερα κινητά της σειράς OnePlus.

Τέλος, έχουμε μια λευκή απόχρωση, συνδυασμένη με ένα μεταλλικό πλαίσιο που παραπέμπει σε απομίμηση πλατίνας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μινιμαλιστική νησίδα που φιλοξενεί τις κάμερες στην πίσω πλευρά, η οποία ενώνεται ομαλά με την υπόλοιπη πίσω πλευρά. Κάτι ανάλογο παρουσιάστηκε πρόσφατα με το Oppo Find X5, σε έναν εντυπωσιακό, λευκό περλέ χρωματισμό.

Η διαρροή κάνει λόγο για μια οθόνη OLED των 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, από τους υψηλότερους σε οποιαδήποτε συσκευή αυτή τη στιγμή, είτε κατηγορίας gaming, είτε όχι. Η νέα πρόταση της Motorola φέρεται να βασίζεται στο Snapdragon 8ης γενιάς της Qualcomm, με τη στήριξη 12GB Ram, ενώ ο κύριος αισθητήρας των 50 megapixel πρωταγωνιστεί στην τριπλή διάταξη φακών στην πίσω πλευρά.

Ένας άλλος τομέας όπου διακρίνεται το Motorola Edge Plus (2024) είναι η τεχνολογία φόρτισης. Η μπαταρία, χωρητικότητας 4.500mAh που περιέχεται στο κομψό σασί φέρεται να υποστηρίζει ενσύρματη ταχεία φόρτιση στα 125W, ενδεχομένως καθιστώντας την πρόταση της Motorola την πλέον γρήγορα φορτιζόμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, αυτά τα νούμερα καθιστούν την επερχόμενη ναυαρχίδα της Motorola περίπου τρεις με τέσσερις φορές ταχύτερη στη φόρτιση από ό,τι οι αντίστοιχες προτάσεις της Samsung και της Apple.

Εκτός των παραπάνω, η επικείμενη συσκευή φέρεται να υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση στα 50W, που και πάλι είναι ταχύτερη από ό,τι έχουν καταφέρει να επιτύχουν οι Apple και Samsung μέχρι στιγμής, ενσύρματα. Φαίνεται πως η Motorola έχει σκοπό να αποσπάσει τα πρωτεία της ταχύτερης φόρτισης από τη OnePlus, που αυτή τη στιγμή προσφέρει δυνατότητα φόρτισης στα 100W για το OnePlus 12.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το Motorola Edge Plus (2024) πρόκειται να παρουσιαστεί στις 3 Απριλίου στην Κίνα, όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Αμερική. Η εταιρία, ιδιοκτησίας Lenovo, συνήθως παρουσιάζει σε ανταγωνιστικές τιμές τις προτάσεις της στη σειρά Edge, και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν η επόμενη ναυαρχίδα θα κινηθεί στην ίδια τιμολογιακή λογική. Η περυσινή πρόταση της Motorola, το Edge Plus (2023) σημείωσε τεράστια επιτυχία, επομένως είναι λογικό η κυκλοφορία του διαδόχου του να αναμένεται με ενδιαφέρον. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα