Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του HTC One εξαιτίας έλλειψης εξαρτημάτων

12:53 3/2/2024 - Πηγή: Insomnia

Ο δρόμος προς την επίσημη κυκλοφορία του HTC One, του κορυφαίου smarpthone της HTC, δε φαίνεται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλλα με την εταιρεία να ανακοινώνει ολιγοήμερη καθυστέρηση.Αν και παλιότερες φήμες ανέφεραν τη συγκεκριμένη πιθανότητα, η εφημερίδα Wall Street Journal φαίνεται να διαθέτει έγκυρες πληροφορίες μετά από δηλώσεις στελέχους της HTC ο οποίος ανέφερε ότι ο λόγος της

καθυστέρησης είναι η έλλειψη 2 εξαρτημάτων του One, της Ultrapixel κάμερας αλλά και του αλουμινίου το οποίο κυριαρχεί στην κατασκευή της συσκευής. Μάλιστα το στέλεχος της HTC στρέφει τα βέλη του καθαρά στους προμηθευτές αφού αυτοί σύμφωνα με δηλώσεις του δίνουν προτεραιότητα σε εταιρείες με περισσότερες παραγγελίες όπως η Apple και η Samsung.

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, το HTC One αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αγορές προς το τέλος Μαρτίου και να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες μέσα στον Απρίλιο. Το HTC One παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη και διαθέτει 4.7' ιντσών με Full HD ανάλυση, Android Jelly Bean 4.1.2 και 2 GB RAM.

 

Site: Wall Street Journal

Site: HTC One - Πρώτη Επαφή

Keywords
Τυχαία Θέματα