Κάποιος δοκίμασε το Galaxy Note 9 ένα μήνα πριν ανακοινωθεί

Ο Ρώσος blogger και reviewer Eldar Murtazin από την ιστοσελίδα Mobile-Review -που στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πολλές συσκευές της Samsung προτού ανακοινωθούν- φαίνεται πως είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει και το επερχόμενο Galaxy Note 9.

Η Samsung έκανε γνωστό πως πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα το Note 9 στις 9 Αυγούστου, ωστόσο

το Murtazin είχε την συσκευή στα χέρια του περίπου ένα μήνα πριν. Σύμφωνα με τον Eldar Murtazin, από εμφάνιση το νέο Note 9 –με εξαίρεση την θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος που θα μετακομίσει κάτω από τη διπλή κύρια κάμερα, όπως συνέβη και με τη φετινή σειρά Galaxy S- δεν διαφέρει παρά ελάχιστα από το Galaxy Note 8.

Σε σχέση με το Galaxy S9+, οι δύο κάμερες θα είναι τοποθετημένες οριζόντια πάντως, αν και θα προσφέρουν παρόμοιες επιδόσεις και εμπειρία χρήσης. Έτσι, θα υπάρχει σύστημα φακών με μεταβλητό διάφραγμα, οπτική σταθεροποίηση εικόνας και βελτιώσεις στον τομέα της low-light φωτογραφίας. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για το ίδιο dual-camera setup που βρίσκουμε στο Galaxy S9+.

Η οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED θα προσφέρει υψηλότερη φωτεινότητα από το προηγούμενο μοντέλο ενώ η AlwaysOn Display λειτουργία θα έρθει βελτιωμένη. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το Galaxy Note 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με SoC τύπου Snapdragon για την αγορά των ΗΠΑ και με SoC τύπου Exynos για τον υπόλοιπο κόσμο.

Το SoC θα συνοδεύεται από 6GB RAM και από 128GB αποθηκευτικού χώρου –για το βασικό μοντέλο- ενώ αναμένονται και εκδόσεις με 8GB RAM και 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. Σε όλες τις εκδόσεις επίσης θα υπάρχει υποστήριξη microSD.

Η μπαταρία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 4000mAh για να προσφέρει περισσότερες από δύο ημέρες αυτονομίας ή μέχρι 25 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με τη φωτεινότητα της οθόνης ρυθμισμένης στο μέγιστο.

Το S Pen πάντως θα έρθει σημαντικά βελτιωμένο με τον Eldar Murtazin να αναφέρεται σε υποστήριξη Bluetooth και σε δυνατότητα απομακρυσμένου ξεκλειδώματος της συσκευής, με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία να εισάγει επίσης διάφορα νέα “work modes” που θα φανούν ελκυστικά σε επαγγελματίες.

Αν και οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από μία αξιόπιστη πηγή, εντούτοις θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Στις 9 Αυγούστου θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

BGR

Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα