Η τελευταία αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple έχει να κάνει με ένα εύκαμπτο iPhone

Η Apple υπέβαλλε αίτηση αυτό το μήνα για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ που αφορά σε μία ηλεκτρονική συσκευή που διπλώνει και διαθέτει εύκαμπτη οθόνη, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία ενδέχεται να εργάζεται πάνω σε ιδέες για ένα μελλοντικό iPhone

που θα της επιτρέψει να ανταγωνιστεί το εύκαμπτο κινητό της Samsung.

Το συγκεκριμένο gadget που ενδέχεται να διαθέτει ένα εύκαμπτο τμήμα που θα του επιτρέπει να διπλώνει ή εύκαμπτη οθόνη “μπορεί να είναι φορητός υπολογιστής, tablet, κινητό τηλέφωνο, ρολόϊ ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή”.
Από τα παραπάνω, λογικά η βασική επιδίωξη της Apple είναι να θέλει να προσαρμόσει μία ευέλικτη οθόνη στην πλέον δημοφιλή συσκευή της εταιρείας, στο iPhone.

Ότι η Samsung ετοιμάζει κάτι παρόμοιο φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό αν όχι χρόνια. Η Apple μπορεί να υπέβαλλε την σχετική αίτηση, ωστόσο μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να της χρησιμεύσει πραγματικά.

Πέρα από τις τεχνικές δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός τέτοιου smartphone, η εταιρεία ενδεχομένως θα πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη συσκευή τους και να επανασχεδιάσει το περιβάλλον χρήσης ώστε να εκμεταλλεύεται τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της.

Site: TheNextWeb

Keywords
Τυχαία Θέματα