Η αναβάθμιση των γραφικών του Minecraft θα έρθει μέσα στο 2018 τελικά

Η συνέδριο MineCon Earth, η ομάδα του Minecraft μοιράστηκε αρκετά νέα για το δημοφιλές παιχνίδι ωστόσο τα μεγαλύτερα νέα ήταν όσα δεν θα γίνουν… τουλάχιστον στην ώρα τους.

Οι Microsoft και Mojang αποφάσισαν να καθυστερήσουν τόσο το Super

Duper Graphics Pack όσο και το cross-platform Switch multiplayer για το 2018, χωρίς να δεσμευτούν με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι δύο εταιρείες δεν έριξαν φως στους λόγους που οδήγησαν στις καθυστερήσεις, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η ανάπτυξη και των δύο χαρακτηριστικών δεν έχει ολοκληρωθεί. Πάντως, τους λόγους της καθυστέρησης του pack γραφικών θα τους μάθουμε σύντομα σύμφωνα με τους δημιουργούς

Η μεγαλύτερη βελτίωση –πέρα από το release του Better Together- είναι το The Update Acquatic, που βελτιώνει την εμπειρία της υποβρύχιας περιπέτειας στο παιχνίδι. Υπάρχουν νέα physics για το νερό, δελφίνια, κοράλλια καθώς και ένα όπλο κατάλληλο για νερό, αν και δεν υπάρχει και στη συγκεκριμένη περίπτωση ημερομηνία διάθεσης. Η καθυστέρηση βεβαίως δεν πρόκειται να προκαλέσει κάποιου είδους… κρίση στους παίκτες του Minecraft ωστόσο δείχνει ότι τα σχέδια, τόσο για το graphics pack όσο και για το Switch update ήταν μάλλον αισιόδοξα.

Site: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα