Η Samsung ενδέχεται να επιδείξει τα Galaxy S9 και S9+ στην έκθεση CES τον Ιανουάριο

Αν και η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα σε εκδήλωση Galaxy Unpacked τις νέες ναυαρχίδες της στη σειρά Galaxy S τον Μάρτιο του 2018, πρόκειται να τα επιδείξει ανεπίσημα –σε επιλεγμένους δημοσιογράφους ενδεχομένως- τις συσκευές στην έκθεση CES τον Ιανουάριο.

Δεν πρόκειται πάντως να διαφέρουν σημαντικά από άποψη αισθητικής σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα,

με την μεγαλύτερη αλλαγή να έρχεται στον εξοπλισμό ανάμεσα στις δύο συσκευές. Έτσι, την ώρα που το απλό Galaxy S9 θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα, το Galaxy S9+ θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες και ισάριθμα συστήματα φακών όπως στην περίπτωση του Galaxy Note8.

Τα Galaxy S9 και S9+ θα διαθέτουν τις ίδιες κυρτές οθόνες 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών με αναλογία πλευρών 18.5:9 με τη σημερινή γενιά και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ωστόσο το μικρότερου μεγέθους μοντέλο αναμένεται να διαθέτει 4GB RAM ενώ το μεγαλύτερο, Galaxy S9+ πρόκειται να διαθέτει 6GB RAM. Ο αισθητήρας επίσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί σε πιο βολική, και συμβατική θέση, κάτω από τον φακό της κάμερας.

Και οι δύο συσκευές πρόκειται να βασίζονται σε επεξεργαστή 10nm και θα διαθέτουν στερεοφωνικά ηχεία AKG αλλά και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη λειτουργία phone-as-PC αν και όχι απαραίτητα με το DeX Dock (το οποίο θα συνεχίσει να είναι συμβατό με τις νέες συσκευές), αφού ο χρήστης θα μπορεί να συνδέει απευθείας τη συσκευή με μία οθόνη χρησιμοποιώντας τη συσκευή του που θα έχει απλώς ακουμπήσει στο γραφείο του ως touchpad.

Site: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα