Η Samsung διέρρευσε από μόνη της τα Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE

Η Samsung διέρρευσε από μόνη της φωτογραφίες της επερχόμενης προϊοντικής σειράς «Galaxy Fan Edition», η οποία περιλαμβάνει τις συσκευές Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE.

Τα νέα

προϊόντα ήρθαν στο φως μέσω της Αργεντίνικης ιστοσελίδας της εταιρείας. Από ότι φαίνεται, ένας από τους συντάκτες/ διαχειριστές της ιστοσελίδας «έβγαλε ζωντανά» την προϊοντική ιστοσελίδα των νέων ακουστικών πρόωρα, στην οποία υπήρχαν και φωτογραφίες της υπόλοιπης σειράς. Αν και πλέον η προϊοντική ιστοσελίδα δεν βρίσκεται online, εντούτοις το λάθος δεν έγινε αντιληπτό προτού ήταν ήδη πολύ αργά. Πλέον, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες σε αρκετές ιστοσελίδες ωστόσο πρώτο της δημοσίευσε η ιστοσελίδα SamMobile. 

Μία εικόνα παραπέμπει σε μια ημερομηνία που είναι η 4 Οκτωβρίου (με το ρολόι να βρίσκεται σταματημένο στις 12:45). Ενδεχομένως η συγκεκριμένη εικόνα να υποδεικνύει την ημερομηνία κυκλοφορίας ή της ανακοίνωσης της νέας σειράς Galaxy Fan Edition, που όπως αναφέραμε περιλαμβάνει ακουστικά, κινητό και ταμπλέτα.

Η πρόσοψη του Galaxy S23 FE έχει αρκετές ομοιότητες με το Galaxy S21 FE ωστόσο στο πίσω μέρος μοιάζει περισσότερο με τη νέα σειρά «Galaxy S». Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από τις εικόνες, υπάρχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος ενώ στην πρόσοψη, και σε μία μικρή οπή, βρίσκεται η κάμερα για τις selfies.

Εμφανισιακά, το νέο Galaxy S9 FE μοιάζει αρκετά με την οικογένεια Tab S9 που λάνσαρε πρόσφατα η Samsung και από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, διαθέτει πολλαπλά ηχεία περιμετρικά καθώς και το ίδιο S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Galaxy S7 FE.

Όσον αφορά τα ακουστικά Galaxy Buds FE, μαθαίνουμε ότι επιδεικνύουν 30 ώρες αυτονομίας συνολικά (με τη θήκη φόρτισης), ενεργή ακύρωση θορύβου και έναν νέο οδηγό «μονής κατεύθυνσης», δηλαδή ένα… υπογούφερ. Αν έχετε αγοράσει προϊόντα «Fan Edition» στο παρελθόν και ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε, ενδεχομένως δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να αποκτήσετε τις ποιο οικονομικές, αλλά με σχεδόν ναυαρχίδας επιπέδου hardware συσκευές της Samsung.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα