Η KGI λέει πως η ζήτηση για το iPhone 8 είναι μικρότερη της αναμενόμενης, αλλά του iPhone X αρκετά υψηλή

Ο αναλυτής της εταιρείας KGI, Ming-Chi Kuo που είναι γενικώς αρκετά καλά πληροφορημένος σε ότι σχετίζεται με την Apple –προϊόντα, μελλοντικές κινήσεις, πωλήσεις στην αγορά κ.ά- σε επιστολή του σε επενδυτές, έδωσε τις εκτιμήσεις του για την απόδοση των νέων συσκευών της Apple στην αγορά για το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς καθώς και για τις αρχές του 2018.

Ο Ming-Chi Kuo εκτιμά πως οι πωλήσεις του iPhone

X θα κυμανθούν μεταξύ 22 και 24 εκατομμυρίων το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, και θα διατηρήσει την ίδια απόδοση για τους πρώτους μήνες του 2018. Η παραγωγή της ναυαρχίδας της Apple αναμένεται επίσης να αυξηθεί κατά 35% με 45% μέσα στο επόμενο τρίμηνο, και επομένως δεν θα υπάρχουν ελλείψεις στην αγορά.

Όσον αφορά στις άλλες δύο συσκευές της εταιρείας στην αγορά, η ζήτηση για το iPhone 8 είναι μικρότερη από το αναμενόμενο, και η Apple πρόκειται να μειώσει τη παραγωγή κατά περισσότερο από 50% μέσα στο πρώτο μισό του 2018. Το iPhone 8 Plus από την άλλη ξεπέρασε κατά μικρό ποσοστό τις προσδοκίες, καθώς αποτελεί σταθερή αξία για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός iPhone με μεγάλη οθόνη, αλλά δεν επιθυμούν να δώσουν τα χρήματα που απαιτεί το iPhone X.

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities εκτιμά πως η Apple και η Hon Hai Precision Industry Co. (συνεργάτης στη συναρμολόγηση/ κατασκευή εξαρτημάτων, που ουσιαστικά είναι το Foxconn Technology Group) πρόκειται να πραγματοποιήσει αλλαγές και να μετατρέψει κάποιες από τις γραμμές παραγωγής του iPhone 8 Plus, σε γραμμές παραγωγής για το iPhone X ώστε να καλυφθεί η ζήτηση. Πριν το τέλος της χρονιάς, η παραγωγή του επετειακού iPhone θα έχει φτάσει τα 25 εκ. με 27 εκατομμύρια.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα