Η Apple θα αλλάξει σχεδιασμό στο MacBook Air με τη MagSafe θύρα να επιστρέφει

Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο έτος

Σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, η Apple εργάζεται στο νεώτερο MacBook Air, το οποίο θα έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό και τη θύρα MagSafe για τη φόρτιση να επιστρέφει. Η διάθεση θα γίνει αργότερα μέσα στο έτος ή αρχές του 2022 και αναμένεται να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το υπάρχον μοντέλο.

Ένας

λόγος που θα καταφέρει η Apple να το κάνει πιο μικρό είναι χάρη στα μειωμένα bezel της 13 ιντσών οθόνης και πιθανότατα θα έρχεται με δύο USB 4 θύρες. Είναι επίσης πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο M1 επεξεργαστής νέας γενιάς της εταιρείας, αφού είδαμε ήδη να χρησιμοποιείται στο νέο MacBook Air που αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο.

Επιστροφή αναμένουμε να γίνει και στο μαγνητικό βύσμα φόρτισης, MagSafe, μαζί με τον ανασχεδιασμό του MacBook Air. Αν και θα είναι ανανεωμένο, αναμένεται να είναι παρόμοιο με το προηγούμενο design του βύσματος. Επίσης φαίνεται να υπήρχαν σχέδια για έκδοση με μια μεγαλύτερη οθόνη 15 ιντσών, αλλά ακυρώθηκαν.

Το νέο MacBook Air θα έχει πιο premium σχεδιασμό σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο, με την Apple να στοχεύει να πουλάει ταυτόχρονα και τα δύο μοντέλα. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στο προσκήνιο μόλις μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του αναλυτή Ming-chi Kuo, που αποκάλυψε πως η Apple ετοιμάζει ολικό ανασχεδιασμό και του MacBook Pro, το οποίο επίσης θα έρχεται με MagSafe φορτιστή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα